Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

04-07-2016

Aicina pieteikties amatniekus un pārtikas mājražotājus festivālam „Dinaburg – 1812”


Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra aicina pieteikties amatniekus un pārtikas mājražotājus (maize, gaļas izstrādājumi, sieri, alus, vīns u.c.) 2. Daugavpils Starptautiskajam kara vēstures rekonstrukcijas festivālam „Dinaburg – 1812”.

Festivāls notiks Daugavpilī no 15. jūlija līdz 17. jūlijam, festivāla norises vieta – Daugavpils cietoksnis. Festivāla mērķis ir popularizēt Daugavpils (Dinaburgas, Dvinskas) cietokšņa un pilsētas vēsturi un tēlu, kopt kara vēstures rekonstrukcijas klubu un mantojuma saglabāšanas biedrību kultūru un tradīcijas, tādējādi veicinot tūrisma un uzņēmējdarbības attīstību Daugavpilī.

Pasākuma laikā 16. un 17. jūlijā amatniekiem tiek nodrošinātas 20 vietas, pārtikas mājražotājiem – 14 vietas, tāpēc pieteikties tiek aicināti dažādu jomu amatnieki un pārtikas mājražotāji. Priekšroka tiks dota amatniekiem un tirgotājiem no Daugavpils un Daugavpils novada. Pieteikumus aicinām sūtīt uz adresi cietoksnis@daugavpils.lv līdz 12. jūlijam. Pieteikuma veidlapa atrodama pielikumā.

 Amatnieku anketa

Papildus informācija:

Cietokšņa pārvaldnieks J. Ostrovskis, tel. 28445600, janis.ostrovskis@daugavpils.lv

Daugavpils cietokšņa Kultūras un informācijas centrs, tel. 65424043, 28686331, cietoksnis@daugavpils.lv




Atpakaļ