Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

13-06-2016

Domē pateicās visiem, kas piedalījās pilsētas svētku rīkošanā (VIDEO)


Uzslavas raksti pasniegti tiem, kas rīkoja pilsētas svētkus. Ja ir nācies rīkot kādus svētkus, piemēram dzimšanas dienu, tad noteikti sapratīsiet cik darba bija pilsētas svētku rīkotajiem. Tie nebija 20 ciemiņi, bet tūkstoši. Tas prasa ļoti saliedētu darbu. Sētnieki strādāja īpašā režīmā- no agra rīta līdz vēlai naktij. Vērīgākie noteikti pamanīja, ka dežurē policijas darbinieki vai zemessargi, kas novērsa konfliktus.

Laba ideja bija bērnu atrakcijas novietot atsevišķi no galveno pasākumu vietas, tie darbojās A. Pumpura skvērā. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, pazudis bija tikai viens bērns, kuru pēc pāris minūtēm vecāki atrada. Nopietnu incidentu nebija, bet jauku notikumu bija daudz. Svētku gājiens ar katru gadu kļūst garāks un pārvēršas par karnevālu. Visus priecēja daudzi radošie kolektīvi.

Ar katru gadu aizraujošāks ir avio šovs, ko rīko klubs “Disk”. Bruņoto spēku helikopters, pilotu grupa no Ādažiem, “Baltic bees” pārsteidza ar profesionalitāti.

Šova organizācija bija sarežģīta, kas prasīja daudzus saskaņojumus.  Baltijas bites bija jāpagaida, bet tam ir objektīvs iemesls, jo šiem pilotiem ir nepieciešama brīva gaisa telpa, kad visas lidmašīnas nosēdās, tad sāka savus paraugdemonstrējumus Baltijas bites.

 Bija uzaicināti dažādu struktūru vadītāji, bet pateicības vārdi tika teikti katram, kas ar savu darbu, idejām paveica milzīgu darbu, lai pilsētas svētki būtu neaizmirstami.

 




Atpakaļ