Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-10-2011

PAS “Daugavpils siltumtīkli” izsludina atkārtotu iepirkuma procedūru SC3 rekonstrukcijas darbu, kas paredz ar koksnes biomasu darbināmas koģenerācijas iekārtas izbūvi, projektēšanai


Sakarā ar to, ka iepriekšējā iepirkuma procedūra noslēgusies bez rezultātiem pašvaldības akciju sabiedrība “Daugavpils siltumtīkli” izsludinājusi atkārtotu Siltumcentrāles Nr.3, Mendeļejeva ielā 13A, Daugavpilī, rekonstrukcijas ar koksnes biomasu darbināmas koģenerācijas iekārtas izbūvi, projektēšanas darbu iepirkumu.

1. Iepirkuma priekšmets - izstrādāt Siltumcentrāles Nr.3 rekonstrukcijas projektu ar koģenerācijas iekārtas uzstādīšanu, kas iekļauj sevī: tvaika katlu ar ekonomaizeru, kurināmais - koksnes šķelda, jauda 7 MW, tvaika turbīnu un palīgiekārtu kompleksu (kondensators – 1.gab., kondensāta sūkņi - 2.gab., paaugstinātājsūkņi - 2.gab., multiciklons - 1.gab.); (tīkla sūkņi - 2.gab., piebarošanas sūknis - 1.gab., barošanas sūknis - 1.gab.), sadales iekārtu ar transformatoru, ārējo elektrisko tīklu ierīkošanu līdz esošai apakšstacijai (110/10kV) ar RAA uzstādīšanu, uzbūvēt koka biomasas glabāšanas noliktavu ar kurināmā automātisku padošanu uz katlu, nomainīt esošo ūdens ķīmisko sagatavošanu uz automatizētu.  

 2. Paredzamais projektēšanas darbu izpildes laiks – 120 dienas pēc līguma parakstīšanas (2012.gada marts-aprīlis).

 3. Iepirkuma nolikumu ir iespējams saņemt elektroniskā veidā iepriekš piezvanot pa tālruni 65407543.

 4. Piedāvājumu var iesniegt personīgi vai nosūtīt pa pastu līdz 2011.gada 21.novembrim plkst.10:00. Piedāvājums jāiesniedz slēgtā aploksnē ar norādi „Iepirkums: Siltumcentrāles Nr.3, Mendeļejeva ielā 13A, Daugavpilī, rekonstrukcijas ar koksnes biomasu darbināmas koģenerācijas iekārtas izbūvi, projektēšanas darbu veikšana”.

 5. Finanšu piedāvājumā atsevišķi noradīt projektēšanas darbu un autoruzraudzības cenu.

 6.      Piedāvājumam jābūt spēkā ne mazāk kā 45 kalendārās dienas no piedāvājuma iesniegšanas termiņa beigām.

 7. Pasūtītājs maksā avansu 30% apmērā no līguma summas pēc līguma noslēgšanas un atlikusī līguma summu (70%) 20 darba dienu laikā pēc pieņemšanas-nodošanas akta parakstīšanas.

 8.      Papildinformācija pa tālr. 65407543, 65407554.

 




Atpakaļ