Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

16-05-2016

Grantu programma “Impulss” palīdz jaunajiem uzņēmējiem


2015. gadā Daugavpils Dome sadarbībā ar “Swedbank” otro reizi izsludināja grantu programmu “Impulss”. Konkursā grantu saņēma arī uzņēmums “Funny and happy”. Šobrīd uzņēmējs jau veiksmīgi īstenojis savu ieceri.

Ruģeļos, Nometņu ielā 112 ir atvērta “Funny Dacha”, kur visai ģimenei ir iespēja atpūsties.  Ir plašas iespējas atpūtai bērniem, vieta klusākai atpūtai vecākiem,  sporta aktivitātēm, piepūšamās atrakcijas, šūpoles un citas izkalides.

No 6. maija šis atpūtas komplekss sācis darbu. Tas vēlreiz apliecina, cik svarīgs ir Daugavpils Domes aizsāktais un cik nozīmīgs ir pirmais impulss jaunajiem uzņēmējiem sava biznesa uzsākšanai un attīstīšanai.

Arī šogad ir izsludināta pieteikšanās grantu programmai. Swedbank un Daugavpils dome izsludinājusi pieteikšanos šā gada grantu programmas “Impulss” konkursam, kura ietvaros jaunie uzņēmēji var saņemt finansiālu atbalstu savu biznesa ideju īstenošanai līdz pat 7000 eiro apmērā. Pieteikumus konkursam var iesniegt no 20.aprīļa līdz 31.augustam plkst.15 Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamentā

Konkurss notiek jau trešo gadu, lai veicinātu uzņēmējdarbības vidi Daugavpilī. Programmas mērķis ir ne tikai sekmēt jaunu uzņēmumu veidošanos un attīstību Daugavpilī, bet arī radīt jaunas darba vietas un stiprināt nozares, kas pilsētai stratēģiski nozīmīgas.

 

Daugavpils Domes Sabiedrisko attiecību un  mārketinga nodaļa.




Atpakaļ