Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

13-05-2016

Domē sveica pilsētas labākos skolotājus (VIDEO)


Mācību gada beigas ir ne tikai ilgi gaidīti svētki skolēniem, tas ir arī kārtējā darba cikla noslēgums skolotājiem, laiks apkopot sava darba rezultātus, atskatīties atpakaļ un pārdomāt savus sasniegumus. 12. maijā Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē pulcējās pilsētas skolu skolotāji, lai uzklausītu pateicības vārdus no Daugavpils Izglītības pārvaldes pārstāvjiem.

Pasākumā tika apbalvoti 93 skolotāji, kuri ir sekmīgi sagatavojuši savus skolēnus valsts olimpiādēm, 26 skolotāji, kuri gatavoja savus audzēkņus, lai uzstātos dažādās radošās disciplīnās, kā arī 7 sporta skolotāji, kuri ir iedvesmojuši skolu komandas uzvarām valsts līmeņa sacensībās.

 

Šajā mācību gadā pilsētas skolas ir sasniegušas labus rezultātus vēstures, valodu, programmēšanas, matemātikas, fizikas, ķīmijas, bioloģijas, ģeogrāfijas valsts olimpiādēs, tādējādi pierādot, ka Daugavpilī strādā radoši un savu profesiju mīloši skolotāji.

Līdz ar Izglītības pārvaldes administrācijas pārstāvjiem pedagogus sveica arī skolu direktori, bija sagatavota plaša muzikālā programma. Skolotājus un viņu audzēkņus drīzumā sagaida pēdējie zvani un saspringtais  eksāmenu laiks.

 

 




Atpakaļ