Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

11-05-2016

Noteikta skaistākā Lieldienu ola


Jau divus gadus pavasarī Daugavpilī ir tapusi apgleznotu olu galerija Rīgas ielā. Arī šogad, sagaidot skaistākos pavasara svētkus, visas Daugavpils skolas bija aicinātas piedalīties Lieldienu akcijā-konkursā „Košākā Lieldienu ola”.  Šajās Lieldienās  turpināta tradīcija un apgleznotas Lieldienu olas bija  izvietotas abās mūsu pilsētas gājēju ielās- Rīgas ielā un Muzeja ielā. Arī šogad bija izsludināts balsojums par skaistāko dekoru. 

 Tās bija 16 spilgtas un interesantas olas, ko zīmēja un olas apgleznoja pilsētas skolu audzēkņi.  Skices, kas tika saņemtas no pilsētas skolām, novērtēja speciālistu komisija. Rezultātā tika atlasītas 16 labākās skices. Šajos zīmējumos  atainota spilgtā bērnības pasaule ar ziediem un tauriņiem, ar pilsētas skatiem un multfilmu varoņiem, ar tautiskiem ornamentiem un iemīļotu  pasaku varoņiem. Mūsu pilsētas jaunā tradīcija ir iepatikusies gan bērniem, gan pieaugušajiem. Pats galvenais droši vien ir tas, ka bērni paši rada pilsētas svētku rotājumus.

Šogad balsojumā varēja piedalīties nofotografējoties kopā ar izvēlēto dekoru un atsūtot fotogrāfiju uz Daugavpils Domi. Pašvaldības speciālisti ir apkopojuši balsojuma rezultātus. Visskaistākā Lieldienu ola ir dekors ar pāvu.

Balsojuma rezultāti.

Daugavpils Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ