Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

13-04-2016

Vakanču gadatirgus Daugavpilī


7.aprīlī, Daugavpilī viesnīcā Park Hotel Latgola notika “Vakanču gadatirgus”. Tajā piedalījās 23 uzņēmumi un organizācijas, kas piedāvāja vairāk par 280 brīvo vakanču gan pilsētas teritorijā, gan ārpus tās.

Dalībnieku vidū bija tādi uzņēmumi kā Ejforija IK, Otrā māja dzīvniekiem BDR,  Sadzīves pakalpojumi SIA, Modes Formula SIA, AVON Cosmetics SIA, SW Kover SIA,  EASTCON AG LV SIA, Black Mammut East SIA, SM SIA, Lattex D SIA, Santal Plus SIA, REDIUS SIA, STS-D SIA, Daugavpils Būvmehanizācija SIA, Antaris SIA, Help SIA, Zemessardzes 34. Artilērijas bataljons, Būvnoturība SIA, jo-jo.lv SIA, Dittan Trade SIA, Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums AS, Deora Pluss SIA, BORG SIA.

Pasākumu kopumā apmeklēja vairāk nekā 678 interesenti, no kuriem 562 tika norīkoti ar NVA starpniecību un 116 piedalījās pasākumā pēc pašu iniciatīvas.

No kopumā piedāvātajām vakancēm, pēc Nodarbinātības valsts aģentūras Daugavpils filiāles speciālistu veiktās aptaujas, piemēroti kandidāti piemeklēti 162 brīvajām darbavietām. Visi aptaujātie darba devēji atzina, ka arī turpmāk šāds pasākums pilsētā ir jārīko un ir apmierināti ar tā norisi un izvēlēto vietu.

Arī pasākuma apmeklētāji, saskaņā ar aptaujas rezultātiem, atzina pasākumu par lietderīgu, neskatoties uz to, ka nebija pieejamas vakances atbilstoši visu darba meklētāju profesijai un kvalifikācijai.

“Vakanču gadatirgu” rīkoja Nodarbinātības valsts aģentūras Daugavpils filiāle sadarbībā ar  Daugavpils pilsētas pašvaldību.

 

P.S. Liels paldies par kopīgu sadarbību, arī pašvaldības Attīstības departamenta kolektīvam.

 

Nodarbinātības valsts aģentūras

Daugavpils filiāles vadītājs

Valērijs Kononovs




Atpakaļ