Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

11-04-2016

Sabiedrības veselības izglītības seminārs “Lelle - veselības vēstnesis”


Starptautiskās organizācijas “Puppeteers without Borders” (Leļļinieki bez robežām) pārstāvji no Izraēlas nedēļas garumā Latvijā pasniegs meistarklases un lekcijas sabiedrības veselības izglītības jomā.

 

No 15. līdz 24.aprīlim sadarbībā ar Rīgas, Jūrmalas, Liepājas un Daugavpils pašvaldību Izglītības un Sociālo lietu pārvaldēm Latvijā viesosies starptautiskās organizācijas “Puppeteers without borders” pārstāvji no Izraēlas, kas pasniegs meistarklases un lasīs lekcijas par dažādiem sabiedrības veselības jautājumiem, tostarp higiēnu, pubertāti, bērnu aprūpi, vardarbību ģimenē u.tml. tematiem.

“Puppeteers without borders” mērķis ir paplašināt sociālo darbinieku, sociālo pedagogu, skolu un pašvaldību institūciju psihologu un psihoterapeitu redzējumu darbā ar bērniem un pieaugušajiem. Lai risinātu problēmu un mudinātu uzticēties un komunicēt, darbā tiek izmantotas meistarklašu laikā darinātas lelles.

Meistarklasēs “Puppeteers without borders” dalīsies pieredzē ar Dr.Klauns pārstāvjiem, kā arī speciālistiem no Latvijas SOS bērnu ciematiem, “Centrs Dardedze” un Resursu centra sievietēm “Marta”. Meistarklases un lekcijas norisināsies Rīgā, Liepājā, Jūrmalā un Daugavpilī.

“Puppeteers without borders” ir starptautiska organizācija, kuras mērķis ir sekmēt izaugsmi un pārmaiņas, palīdzot risināt konfliktsituācijas caur leļļu spēli. “Puppeteers without borders” programma izstrādāta, balstoties uz Deivida Varnera (David Warner) grāmatu “Where there is no Doctor” (“Tur, kur nav ārsta”)

 

 

For additional information do not hesitate to contact us.

Kitija Lībeka

Press Department

Embassy of Israel to Latvia
Address: Elizabetes 2, LV-1010, Riga, Latvia
Phone: (371) 67635509
Fax: (371)
67635555
E-mail: press@riga.mfa.gov.il




Atpakaļ