Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

06-04-2016

Sākusies pilsētas pavasara uzkopšana


Saskaņā ar noslēgto Pakalpojuma līgumu par Daugavpils pilsētas ielu ikdienas uzturēšanu 2016.gadā, no 2016.gada 1.aprīļa AS “Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums” uzsāka pavasara uzkopšanas darbus.

Saskaņā ar tehnisko specifikāciju uzņēmums veiks sekojušus darbus:

  1. Reņu un brauktuvju slaucīšana pēc ziemas perioda no ielu saslaukām un smiltīm. Tagad slaucīšana notiek katru dienu pēc atsevišķa grafika. Paveiktie darbi – Latgales, Višķu, Mendeļejeva, Jātnieku ielās, pilsētas centra ielās, 18.novembra ielā, uz Vienības tilta un Sēlijas, Lielā un Komunālās ielās;
  2. Ietvju mehanizēta uzkopšana no smiltīm, kā arī ietvju regulāra uzkopšana  5 reizes nedēļā (pirmdiena, otrdiena, trešdiena, piektdiena, sestdiena) ;
  3. Autobusu un tramvaju pieturu uzkopšana  notiek katru dienu. Šonedēļ uzsāka arī paviljonu sienu mazgāšanu no dubļiem ar specializētiem mazgāšanas līdzekļiem;
  4. Atpūtas vietu uzkopšana (25 vietas) notiek  5 reizes nedēļā (pirmdiena, trešdiena, piektdiena, sestdiena, svētdiena).
  5. Notiek zālienu uzkopšana (atkritumu savākšana un sauso lapu nogrābšana) saskaņā ar atsevišķi apstiprinātu grafiku līdz 30.aprīlīm.
  6. 4.aprīlī notika pilsētas strūklaku tīrīšana no atkritumiem un saslaukām.
  7. Nākamnedēļ plānots uzkopt  pilsētas autostāvvietas.

Plānots, ka līdz 15.aprīlim būs paveikti visi uzkopšanas darbi pēc ziemas perioda un pilsētā uzsāks  regulāru uzkopšanu saskaņā ar izpildāmo darbu sakarstu un apjomu vasaras periodā.

Pilsētas iedzīvotāju ievērībai!  Šogad SIA “Clean R” (pēc AS “Daugavpils Spec.ATU” pasūtījuma) uzstāda savus marķētus konteinerus ielu uzkopšanas vajadzībām (zaļi konteineri) un  lapu savākšanai (dzelteni konteineri), lūgums ņemt vērā, ka šajos konteineros nedrīkst mest sadzīves atkritumus.

Komunālās saimniecības pārvalde




Atpakaļ