Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

30-03-2016

Turpinās pieteikšanās dalībai Daugavpils pilsētas svētkos!


Vēl tikai līdz 31. martam radošie kolektīvi aicināti pieteikties dalībai Daugavpils pilsētas svētkos, kā arī izsludināta pieteikšanās dalībai svētku gājienā un Izglītības pilsētiņā.

Daugavpils pilsētas dome un Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde ir izsludinājusi pieteikšanos dalībai pilsētas svētkos. Tiek aicināti dažādu žanru radošie kolektīvi (estrādes mūzika, deja, klasiskā mūzika, instrumentālā mūzika, tango ritmi, pūtēju orķestru mūzika, alternatīvais mūzikas stils, tautas mūzika, ielu kultūra, teātru performances, cirks u.c.) pieteikties koncertiem, kas notiks 30.maijā – 2.jūnijā uz koncertskatuvēm pilsētas mikrorajonos; 3.jūnijā Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā (Instrumentālā mūzika, roks, pop punk, heavy metal…) un 4.jūnijā uz skatuvēm Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā, Dubrovina parkā, Rīgas ielas skulptūrdārzā, Pumpura parkā, Viestura un Rīgas ielas krustojumā. Savukārt 5.jūnijā aicinām aktīvās atpūtas dalībniekus uz sporta dienu Vienības laukumā un pilsētas svētku noslēgumu. Pieteikties dalībai koncertos var līdz 31.martam, pieteikumus sūtot uz e-pastu dlkc@apollo.lv.

Sestdien, 4.jūnijā, pilsētas svētku ietvaros norisināsies arī svētku gājiens. Tā kā šī gada pilsētas svētki tiek veltīti ģimenei, tad dalībai gājienā līdzās organizācijām ir aicinātas pieteikties arī ģimenes. Pieteikuma anketas jāiesūta līdz 20.maijam uz e-pastu dlkc@apollo.lv.

Izsludināta arī pieteikšanās dalībai Izglītības pilsētiņā, kas norisināsies 4.jūnijā Rīgas ielā un Rīgas ielas Skulptūrdārzā. Pieteikuma anketas jāiesūta līdz 30.aprīlim uz e-pastu lidija.plavinska@ip.daugavpils.lv.

Visas pieteikuma anketas atrodamas www.kultura.daugavpils.lv.


Daugavpils pilsētas svētki 2016.gadā norisināsies no 30.maija līdz 5.jūnijam. Šogad svētki būs veltīti ģimenei.

 

Papildus informācija:

t.: +371 65427552

Pieteikuma anketa atrodam šeit: www.kultura.daugavpils.lv




Atpakaļ