Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

29-03-2016

"Clean R" atgādina par nepieciešamību dārza māju un vasarnīcu īpašniekiem noslēgt līgumus par atkritumu apsaimniekošanu


Sākoties pavasara sezonai, atkritumu apsaimniekotājs "Clean R" aicina visus Daugavpils dārza māju un vasarnīcu īpašniekus savlaicīgi noslēgt vai atjaunot sezonas līgumu par atkritumu apsaimniekošanu.

Līdz ar pavasara iestāšanos, iedzīvotāji pamazām uzsāk apdzīvot dārza mājas un vasarnīcas, kuras ziemas sezonā netiek izmantotas. Lai nodrošinātu savlaicīgu sadzīves atkritumu savākšanu, "Clean R" aicina atjaunot vai noslēgt sezonas līgumu, kas ir tieši paredzēts vasarnīcu un dārzu māju īpašniekiem un iedzīvotājiem. Minētajām personu grupām līgums par regulāru atkritumu savākšanu ar atkritumu apsaimniekotāju jāslēdz par laika periodu, kurā personas pastāvīgi uzturas vasarnīcā vai dārza mājā.

""Clean R" novērojumi liecina, ka joprojām daudz iedzīvotāju neizmanto iespēju slēgt sezonas līgumus, lai varētu savus atkritumus ērti izmest vasaras mītnē. Daļa, iespējams, nezina par šo iespēju, daļa izmet savus atkritumus savā pastāvīgajā dzīvesvietā. Diemžēl ir arī iedzīvotāji, kuriem šķiet ērtāk atbrīvoties no atkritumiem neatļautās vietās vai citu iedzīvotāju apmaksātos konteineros,” stāsta "Clean R" izpilddirektors Valerijs Stankevičs.

Tie vasarnīcu vai dārza māju iedzīvotāji un īpašnieki, kuri aizvadītājā gadā bija jau noslēguši sezonas līgumus, ir aicināti informēt "Clear R" par nepieciešamību līgumu atjaunot. Lai to paveiktu, lūgums zvanīt pa tālruni 67111001 vai rakstīt uz kc@cleanr.lv, norādīt līguma numuru, pakalpojuma saņemšanas adresi, periodu, no kura līdz kuram būs nepieciešams izvest sadzīves atkritumus un atkritumu izvešanas biežumu. Arī tie iedzīvotāji, kuri plāno slēgt sezonas līgumu pirmo reizi, ir aicināti sazināties ar "Clear R" klientu centru.

Vēršam uzmanību, ka, nenoslēdzot līgumu par atkritumu apsaimniekošanu vai pārkāpjot citus saistošo noteikumu “Par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Daugavpilī” punktus, atkritumu radītājam vai valdītājam var tikt piemērots administratīvs sods. Plašāku informāciju par "Clean R" sniegtajiem pakalpojumiem Daugavpilī iespējams saņemt, zvanot "Clear R" klientu centram pa tālruni 67111001, vai rakstot uz kc@cleanr.lv.

Par "Clean R"

"Clean R" ir vides pakalpojumu nozares līderis Latvijā. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 1300 darbiniekus un nodrošina plašāko reģionā pieejamo vides pakalpojumu klāstu. Klientu skaits pārsniedz 30 000. "Clean R" piedāvā gandrīz 40 pakalpojumus tādās jomās kā atkritumu apsaimniekošana, privāto un publisko īpašumu uzturēšana, tostarp telpu un ēkām piegulošo teritoriju uzkopšana, labiekārtošana, kā arī ceļu un koplietošanas teritoriju tīrīšana. Kopš 2014. gada "Clean R" ir 100% Latvijas kapitāla kompānija. 2014. gadā uzņēmums strādāja ar 17,8 miljonu apgrozījumu.

 

Plašāka informācija:

Kaspars Līcītis,

"Clean R" preses sekretārs

Tālrunis: +371 29660003

E-pasts: kaspars.licitis@cleanr.lv




Atpakaļ