Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

21-03-2016

Olu galerijas dekori rotā Rīgas un Muzeja ielas


Tās ir spilgtas un interesantas olas, ko zīmēja un olas apgleznoja pilsētas skolu skolēni un Saules skolas audzēkņi.  Arī šogad izsludināta iedzīvotāju balsošana par skaistāko Lieldienu olu, bet šoreiz ir jāsūta fotogrāfijas.

Atgādinām, ka Daugavpilī bija izsludināts skiču konkurss un skolu audzēkņi tikai aicināti aktīvi iesaistīties. Akcijā piedalījās arī Saules skolas audzēkņi, kuru darbi izvietoti Muzeja ielā.

 Skices, kas tika saņemtas no pilsētas skolām, novērtēja speciālistu komisija. Rezultātā tika atlasītas labākās skices, kas pārtapa krāšņās olās, kas ir apskatāmas Rīgas ielā.

Mūsu pilsētas jaunā tradīcija ir iepatikusies gan bērniem, gan pieaugušajiem. Pats galvenais droši vien ir tas, ka bērni paši rada pilsētas svētku rotājumus.

 Ir nolemts, ka šogad  apbalvos visus galerijas darbu autorus. Tomēr būs arī konkurss. Lai tajā piedalītos, ir jānofotografējas ar to darbu, kurš jums visvairāk ir iepaticies, un jānosūta fotogrāfija uz e-pastu daugavpils@daugavpils.lv , iesūtītās fotogrāfijas tiks publicētas Daugavpils pilsētas domes Facebook profilā.

 

Daugavpils Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ