Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

01-03-2016

Breika dejotāji “Factory Kingz” uzvar starptautiskajā deju konkursā


Desmito jubilejas sezonu Daugavpils breika deju skola “Factory Kingz” sāka ar uzvaru starptautiskajā mūsdienu deju konkursā “Zvaigžņu virpulis 2016”.
Šis konkurss notika Daugavpilī 27.februārī un jau trešo reizi pulcēja mūsdienu deju komandas no Latvijas un Lietuvas. Konkursanti bija sadalīti trijās vecuma kategorijās – visjaunākie (7 – 10 gadi), jaunie (11 – 15 gadi) un vecākie (16+). Breika dejotāji no “Factory Kingz” ar savu deju šovu pārspēja konkurentus vecuma kategorijā 11 – 15 gadi, izcīnot 1.vietu, diplomus, medaļas un lielo kausu! Zēni bija sajūsmā par savu rezultātu, zinot, cik liels darbs bija ieguldīts, lai sasniegtu visaugstāko mērķi. 
Uzvarētāji ir Mirons Garmoļs, Jaroslavs Vasiļjevs, Valdis Ivanovs un Oskars Alehno (J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija), Anrijs Samburs (12.vidusskola), Linards Čelnovs (16.vidusskola), Deniss Drugovejko (13.vidusskola), Marats Gatjatulins (Krievu vidusskola-licejs), Maksims Mitušovs (15.vidusskola).
Paldies Alisei Matvejevai par konkursa organizēšanu, kā arī trenerim Andžejam Začiņajevam par zēnu sagatavošanu konkursam.
Tuvākajā laikā “Factory Kingz” brauks uz starptautisko breika deju turnīru Polijā.
Un atgādinām, ka 16.-18.septembrī Daugavpilī notiks “Factory Kingz” 10 gadu jubilejai veltīts 3 dienu breika dejotāju projekts, kurš pulcēs ap 350 dejotāju no 10 pasaules valstīm kopā ar breika deju pamatlicēju Kennetu Gabbertu (Ken Swift) no ASV.

 

Informāciju sagatavoja:

J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas

direktores vietnieks audzināšanas darba jomā

Andžejs Začiņajevs




Atpakaļ