Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

26-02-2016

LATVIJAS MAIZNIEKS atkārtoti atzīts par labāko darba devēju Latgales reģionā


Mēnesi ilgajā “CV-Online Latvia” aptaujā noskaidrots, ka par labāko darba devēju Latgales reģionā 2015. gadā kļuvusi akciju sabiedrība LATVIJAS MAIZNIEKS. Uzņēmums šo apbalvojumu saņēmis otro gadu pēc kārtas.

 

LATVIJAS MAIZNIEKS galvenā ražotne atrodas Daugavpilī un uzņēmums šobrīd ir viens no lielākajiem darba devējiem Latgales reģionā, ik gadu turpinot palielināt darbinieku skaitu. 2015. gadā uzņēmumā vidēji nodarbināti 275 cilvēki, kas ir par 11% vairāk nekā 2014. gadā.

 

“Esam gandarīti jau otro gadu pēc kārtas saņemt šo augsto novērtējumu no Latgales reģiona darba ņēmējiem. Mums ir svarīgi, lai darbinieki būtu ne tikai nodrošināti ar darba vietām, bet arī apmierināti ar darba vidi un justos novērtēti kā speciālisti savā nozarē,” stāsta uzņēmuma pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītājs Māris Daude.

 

Lai noskaidrotu un apbalvotu labākos darba devējus Latvijā, “CV-Online Latvia” vairāk nekā mēnesi - laikā no 2015. gada 28. decembra līdz 2016. gada 27. janvārim - veica vērienīgu aptauju “Top darba devējs 2015”, kurā šogad piedalījās 4088 respondenti.

 

“Latvijas Maiznieks”

Dibināts 1968. gadā, “Latvijas Maiznieks” ir viena no lielākajām maizes ceptuvēm valstī. Jaunākās tehnoloģijas apvienojumā ar labākajām Latvijas maizes cepšanas tradīcijām, ļauj uzņēmuma ražotajiem produktiem saglabāt nemainīgi labu garšu un kvalitāti. Baltmaize „Zeltene”, sēklu maizes “Sabile”, “Līgatne”, “Rundāle”, tostermaize “Vita!” ir iecienītākie “Latvijas Maiznieks” produkti.

 

Papildu informācija:

Māris Daude

AS LATVIJAS MAIZNIEKS

Tālr. +371 67617261

E-pasts: maris.daude@maiznieks.lv




Atpakaļ