Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

12-02-2016

ATPŪTAS UN IZKLAIDES IESPĒJAS NEDĒĻAS NOGALĒ DAUGAVPILĪ


Nedēļas nogalē Daugavpilī var apmeklēt virkni izstāžu, ko piedāvā Marka Rotko mākslas centrs, Novadpētniecības un mākslas muzejs, Latgales centrālā bibliotēka. Zinātkāres centrs “Zili brīnumi” aicina uz aizraujošām aktivitātēm. Daugavpils cietoksnī var ļauties nesteidzīgām pastaigām. Ir iespēja apmeklēt daudzus sporta pasākumus, atpūsties un sportot. Dabas mīļotāji var doties uz Zooloģisko dārzu.

 

12. februārī Daugavpils Kultūras pils Lielā zāle

(Smilšu iela 92)

18:00 ITALIAN POP BAND “Sanremo Hīti”

Koncerts

 

Biļešu iegādes vietas: Daugavpils Kultūras pils kase,

TC „Solo” Biļešu serviss kase, www.bilesuserviss.lv

Valentīndienas priekšvakarā jaunieši satiksies, lai veidotu jaunu draudzību.

 

Sociālie tīkli, SMS, bezmaksas Wi-Fi tīkla meklējumi, tas viss mūs noveda līdz situācijai, ka vairs neprotam uzrunāt viens otru dzīvē, parunāt par ikdienas lietam bez gadžetiem. Katru dienu mēs redzam cilvēkus uz ielām un praktiski katrs trešais ir aiņmets rakstot īsziņas, lasot jaunumus facebook vai klausoties mūziku austiņās.

Mēs vēlamies pārkāpt šo barjeru un dot jauniešiem iespēju komunicēt savā starpā dzīvajā, uzzināt par viena otra interesēm, veidot jaunu draudzību. Valentīndienas priekšvakars ir lieliska iespēja satikt arī savu otro pusīti.

Mēs aicinām jauniešus, kas arī nav pieteikušies ātro randiņu vakaram, nākt uz Jauniešu neformālās izglītības centru (Varšavas ielā 45), 12. februārī plkst.18.30, reģistrēt savu dalību un satikt jaunus draugus. Vēlāk kopā varēsim izdejoties diskotēkā kopā ar The Young Motion Dīdžejiem.

 

Vecuma ierobežojums no 16 līdz 25 gadiem.

 

Biedrība "LJ Klubs"

 

Papildus informācija zvanot pa tālruni 27069620.

 

IZRĀDES

 

12. februārī Daugavpils teātris 

18:30 I.Buņins TUMŠĀS ALEJAS

Stāsti par mīlestību

 

13. februārī Daugavpils teātris

18:00 TUVĪBA

Ķermeņa valodā izteiktas noveles

 

Biļetes - Daugavpils teātra kasē (654 26520) un internetā www.bilesuparadize.lv

 

 

Biļetes - Daugavpils teātra kasē (654 26520) un internetā www.bilesuparadize.lv

 

Ekskursijas Daugavpils skrošu rūpnīcā

 9. – 10.janvāris, plkst. 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, Varšavas iela 28, Daugavpils

Informācija: www.dsr.lv

 

 

ROTKO MĀKSLAS CENTRĀ

 

No 5. februāra līdz 10. aprīlim jauna izstāžu sezona. Sezonas izstāžu atklāšana 5. februārī plkst. 16.00.

No  5. februāra līdz 10. aprīlim Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā skatāmas trīs jaunas izstādes – Jāņa Murovska izstāde NEIZPROTAMĀ ATTĀLUMA SAJŪTA, UPB mākslas kolekcijas izstāde CETURKSNIS un Irīnas Ošlejas izstāde KLERKOPOLĒ? 

Jaunā izstāžu sezona piedāvās apmeklētājiem apskatīt daudzveidīgos mēdijos rādītos māksla darbus, ko radījuši pazīstami Latviešu mākslinieki.

UPB holdinga laikmetīgās mākslas darbu kolekcijas izstādē CETURKSNIS ir apskatāmi veselas mākslinieku plejādes - Ilmāra Blumberga, Edvarda Grūbes, Edgara Vērpes, Egila Rozenberga, Helēnas Heinrihsones, Ivara Heinrihsona, Ievas Maurītes, Intas Celmiņas, Edvarda Grūbes, Ilzes Avotiņas, Aijas Zariņas, Frančeska Kirkes, Ievas Iltneres, Daces Lielās, Ģirta Muižnieka, Sandras Krastiņas, Normunda Brasliņa, Barbaras Gailes un daudzu citu ievērojamu mākslinieku darbi. UPB holdings 2016. gadā atzīmē savas dibināšanas 25. jubileju. Tas ir gadsimta ceturksnis. Kā saka Uldis Pīlēns, UPB holdinga padomes priekšsēdētājs: “Mēs neesam klasiskie kolekcionāri. Pēc būtības šī kolekcija ir mūsu pašu sirds paplašinājums – kā mēs subjektīvi tveram pasauli, kā redzam sev apkārt mūsu pašu laikabiedru radītās vērtības.”

Jāņa Murovska izstāde NEIZPROTAMĀ ATTĀLUMA SAJŪTA skatāmi darbi, kas veidoti sietspiedes tehnikā. Pats mākslinieks apgalvo: “Telpiskā orientācija ir dabas dota maņa. Darbos, kur neparādās telpiskie orientieri – burti, horizonts utt. –, darba darīšanas virzienu nosaka intuīcija vai paredzamās vizuālās kvalitātes. Vai tas ir plūdums vai kritums.”

Irīnas Ošlejas izstādē vārds „Klerkopolis” apvieno sevī vārdus „klerks” un polis, kas tulkojumā no grieķu valodas nozīmē „pilsēta”. Vārds „klerks” - kantorists, rakstvedis, sīks ierēdnis. Ideja, kas apvieno ierēdņu un administratīvo darbinieku darbību citadelē - pilsētu pilsētā, lieliski saskan ar vietu, kur notiek izstāde, jo arī Dinaburgas cietoksnis ir pilsēta pilsētā, tiesa, te nenotiek birokrātiskās sistēmas virzība, bet gan kultūras procesu attīstība, kas lieliski kontrastē ar Irīnas Ošlejas lielformāta darbu, kas veidots kā scenogrāfija izrādei, ko apmeklētāji varēs arī baudīt kā veiksmīgu izstādes papildinājumu videoformātā.

 

 

Plašāka informācija par Marka Rotko mākslas centra izstādēm pieejama centra mājaslapā- http://www.rothkocenter.com/rmc/ekspozicijas.

 

No 8. decembra Marka Rotko mākslas centra pētnieciskajā zālē (A Sektorā) būs apskatāma jauna, māksliniekam Markam Rotko veltīta ekspozīcija. Tā nomainīs skatītājiem iepriekš piedāvāto ekspozīciju “ROTKO MEMORIĀLAIS PORTFOLIO”, ko veidoja 13 slavenu britu mākslinieku grafikas darbu kolekcija. 

Jaunā ekspozīcija sniegs skatītajiem pilnīgāku priekšstatu par Marka Rotko daiļrades sirreālisma un klasisko periodu. Izstādē būs skatāmas Rotko darbu reprodukcijas, veidotas saskaņā ar mākslas darbu oriģināliem, uz audekla un papīra. Ekspozīcija ļaus mākslas centra apmeklētajiem iepazīties ar Rotko nozīmīgām grāmatām un uzzināt, kādu mūziku slavenais mākslinieks klausījās savā darba studijā. Īsfilma, ko izveidojis Modernās mākslas muzejs Ņujorkā, ļaus iedziļināties Rotko gleznu tapšanas procesā un uzzināt vairāk par to, cik unikāla un darbietilpīga bija mākslinieka izmantotā tehnika, gleznojot klasiskā perioda darbus.

Jaunā ekspozīcija Marka Rotko mākslas centra pētnieciskajā zālē būs apskatāma līdz 2016. gada 10. aprīlim.

 

Līdz aprīlim skatāma Matiasa Jansona izstāde

"SKULPTŪRAS"

Beidzis Latvijas Mākslas akadēmijas Tēlniecības nodaļu (1999.) Latvijas mākslinieku savienības biedrs (kopš 2003.).

Regulāri piedalās izstādēs, simpozijos un citos mākslas projektos Latvijā un ārzemēs.

Dažādu skulptūru autors pilsētvidē un interjeros. Pārsvarā strādā savā tēlnieka darbnīcā Cēsīs, ,,Siļķēs,, - ko izveidojis un kur strādājis vectēvs prof. Kārlis Jansons, kā arī vecāki tēlnieki Maija Baltiņa un Andrejs Jansons.  Kultūras biedrības ,,ArtCēsis,, līdzdibinātājs (2011.).

  ,,Matiass Jansons savus darbus kaļ granītā, cērt kaļķakmenī, dolomītā, līmē un griež no kūdras klucīšiem un vēl citiem materiāliem. Mākslinieks ļaujas arī fotogrāfijas valdzinājumam. Plašās dažādo izvēlēto materiālu faktūru spēles amplitūda profesionāli virtuozi nostrādātās formās ļauj Matiasam grodi ieskatīties gan modeļu, gan paša pārdzīvojumos un emocionālo brīžu izjūtās. Viņa radīto darbu izteiksmes galvenais vadmotīvs ir forma un kustība, abstrahētu sievietes un zivs tēlu formu plastiskā saspēlē. Skulptūras ikvienam skatītājam, atbilstoši savām sajūtām,sniedz iespēju brīvam interpretējošas fantāzijas peldējumam starp sievietēm un zivīm. Lai sajūtas būtu harmoniski pilnīgas, klāt jāpieliek vēl Matiasa Jansona fotogrāfija, kuras atšķirībā no tēlniecības izstaro tādu kā holivudisku mirdzumu un brīžiem var likties visai mulsinošas. Fotografējot mākslinieks meklē gan formas, gaismēnu un līniju ritmu saskaņu, gan vienlaikus grib ar darbiem sabiedrībā konkurēt ar izklaidi, atpūtu, komerciju un tamlīdzīgām funkcijām. Tā atklājot savas mākslas tēlu sarežģīti pretrunīgo emocionalitāti, Matiass Jansons plastiskā formā akcentē intriģējoši noslēpumainu stāstu par mākslu kā dzīves konversiju... ,,

 

 

 

 

 ZINĀTKĀRES CENTRS „ZILI BRĪNUMI”

 

Centrs darbojas kinoteātra „Renesanse” telpās. 12.00-18.00

Zinātkāre ir ceļš uz zināšanām, bet zināšanas izskaidro brīnumus. Zinātkāres centrs "Zili Brīnumi" piedāvā uz zinātnes principiem balstītu interaktīvu ekspozīciju un iespējas pašiem izmēģināt dažādas tehnoloģijas un pārbaudīt dabas likumus. Centra apmeklējums būs interesants gan lieliem, gan maziem, bet īpaši tiek gaidīti bērnudārzu vecāko grupu un 1.-7. klašu audzēkņi.  Centrā tiks organizētas arī aizraujošas un izglītojošas nodarbības, demonstrējumi, bērnu nometnes. Būs iespēja organizēt bērnu jubilejas un citus pasākumus.

 

Šādi bērnu zinātnes centri darbojas gandrīz katrā valstī, un tiem ir nozīmīga loma ne vien šī brīža kontekstā, bet arī ilgtermiņā, domājot par sabiedrības un valsts nākotni, iedvesmojot nākamos zinātniekus un inženierus, kas spēs radīt inovatīvus produktus un pakalpojumus. Biedrībai "V.I.U.C." ir daudzu gadu pieredze šādu centru izveidē un uzturēšanā. "Zili Brīnumi" Daugavpilī ir ceturtais  izveidotais bērnu zinātnes centrs Latvijā. Šāds zinātnes centru tīkls ļauj apkopot spēkus, efektīvāk izmantot resursus un iesaistīties vērienīgāku projektu realizēšanā.

 

Biļetes jāiegādājas no 4 gadu vecuma.

 

Pakalpojumu cenas skatiet mājas lapā www.zilibrinumi.lv Daugavpils sadaļā.

 

Zinātkāres centrs "Zili Brīnumi" Daugavpils aicina bērnus uz izzinošām un radošām darbnīcām:

 

Zinātkāres centrs "Zili Brīnumi" Daugavpils

Vienības iela 30, Daugavpils

Darba laiks: 12:00 - 18:00, bez brīvdienām

Sekojiet līdzi aktualitātēm http://facebook.com/ZiliBrinumiDaugavpils 

 

 

LATGALES CENTRĀLĀ BIBLIOTĒKĀ:

 

Barikāžu 25. gadadienas atcerei Latgales Centrālā bibliotēka (LCB) organizē ceļojošu literatūras izstādi “Domā par Latviju. Piemini barikādes!”. No 12. līdz 30. janvārim tā bija apskatāma LCB lasītavā un turpmākā pusgada laikā apceļos visas Daugavpils publiskās bibliotēkas.

 

1.-28. februārim Latgales Centrālās bibliotēkas Periodikas lasītava, 2. stāvs

Daugavpils 10. vidusskolas vizuālās mākslas skolotājas Natālijas Kudiņas un 9b. klases skolnieces Veronikas Samušas gleznu izstāde “Orhidejas”

 

3. februāris- 2. marts Bērnu mākslas skolas plenēra darbu izstāde “Daugavpils ceļi un virzieni”

 

 

Izstāde “Piedzīvojumi kopā ar Džeka Londona varoņiem”/Amerikāņu rakstniekam Džekam Londonam — 140/

 

Literatūras izstāde “Osips Mandelštams – “akmeisma rīts” /Krievu dzejniekam Osipam Mandelštamam – 125/

 

Literatūras izstāde "Sprēgājošs humors un talants, kas slēpjas aiz ironiskā ikdienas tēla" /Komponistam Raimondam Paulam – 80/

 

Literatūras izstāde “Domā par Latviju. Piemini barikādes!” /1991.gada 21. janvāris – barikāžu aizstāvju atceres diena/

 

Literatūras izstāde "ASV dabas parki"

 

 

Periodikas lasītava, 2. stāvs

 

 Annemarijas Jelinskas zīmējumu izstāde “Solītis”.

 

 

·         Bērnu bibliotēkā “Zīlīte”  klubiņš “Brīvdienas bez garlaicības”

 

Klubiņš “Brīvdienas bez garlaicības” pašiem mazākajiem LCB filiāles Bērnu bibliotēkas “Zīlīte” lietotājiem. Atbilstoši vecumposmam bērniem tiks piedāvātas izzinošas, aktīvas un radošas nodarbības, kas dos iespēju ne tikai piedzīvot lasītprieku, bet arī, visiem kopā līdzdarbojoties, papildināt zināšanas. Pievienojieties mūsu pulkam! Turpmāk tiekamies katru sestdienu plkst. 11.00 Pasaku namiņā.

 

 DAUGAVPILS NOVADPĒTNIECĪBAS UN MĀKSLAS MUZEJĀ:

 

. Mākslinieku grupas "Pazarh" izstāde "Kā dzimst Gaisma...

Pazarh” (“Пазарх”) ir domubiedru grupa no Latvijas, Gruzijas un Krievijas, ko jau daudzus gadus vieno radošums tā visdažādākajās izpausmēs. Kā izstādes ievadā norāda paši autori — grupas nosaukumam nav nekā kopīga ar vārdiem vai apzīmējumiem.. ““Pazarh” — tas ir kaut kas, kas pēc skanējuma vislabāk atspoguļo mūsu darbības un centienus. Mūsu radošās izpausmes ir ļoti dažādas — sākot ar gleznām līdz pat koka skulptūrām. Mūsu pirmās izstādes pamatā bija Altaja skiču sērija. 1999.gada augustā Novosibirskā tika izstādīti panno, batikas darbi, pastelis un filcs. Līdz šim grupa rīkojusi izstādes Tbilisi, Rīgā, Daugavpilī, Krimuldā, Vladivostokā, Dienvidsahalīnā, Nahodkā, Maskavā, Vladimirā, Valkā un citur. Līdztekus izstāžu darbībai mēs radām ikonas, baznīcu projektus, interjera priekšmetus un pat bērnu šūpulīšus. Grupas māsliniecisko rokrakstu varētu dēvēt par Bērnu realitāti, kas iemiesota formā. Izstādes ietvaros skatītājs tiek aicināts veidot dialogu ar izstādīto priekšmetu. Mūsu darbos īpaši svarīga ir materiāla kvalitāte, tādēļ savos darbos mēs izmantojam tikai dabiskus materiālus — akmeni, koku, vilnu, zīdu un metālu. Tā kā grupā darbojas dažādu profesiju pārstāvji, tas ļauj dziļāk izprast Notiekošā būtību un atklāt to pilnībā” – stāsta radošās grupas pārstāvji.

 

 

·         1991.gada barikāžu aizstāvju atcerei veltīta T.Rudāna fotoizstāde no muzeja krājuma “1991.gada janvāri atceroties

 

 

Eiropiete, imigrante, sieviete, gleznotāja, kas domāja savu glezniecisko domu – neatkarīgu no mākslas pasaules modes virzieniem. Māksliniekam visinteresantākā, visnozīmīgākā ir paša radošā domāšana. Tā var būt nebeidzama...”                                                                                                        Daina Dagnija

 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā t atklāta Dainas Dagnijas glezniecības izstāde „Par zemi, par jūru, par mums...”.

 

 

P.Hudobčenoka telpisko mākslas darbu izstāde „Dvinskas stāsti”

 

 

Darbojas visas pastāvīgās ekspozīcijas.

Interesantiem ir iespēja viesoties arī MĀLA MĀKSLAS CENTRĀ, apskatīt centrā izvietotos darbus un izbaudīt podnieku piedāvātās aktivitātes.

Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolā  SAULES SKOLĀ jau vairāk kā 20 gadus profesijas pamatus apgūst topošie dizaineri un mākslinieki. Četru gadu laikā jaunieši iegūst  vidējo izglītību,  profesionāli apgūst zīmēšanu, gleznošanu un kādu no dizaina izglītības programmām. Visus šos gadus skolā pastāv TEKSTILA DIZAINA nodaļa, kurā audzēkņi apgūst dažādas tekstiltehnikas, materiālu apstrādes veidus un to pielietojumu unikālos izstrādājumos un dizaina priekšmetos.

            Jebkurš izstrādājums sākas ar ideju. Tiek izvēlēta atbilstoša forma un materiāls. Atrasta iecerei visatbilstošākā  tehnika.  Visu to apvienojot kopā, rodas dizaina priekšmets, mākslas darbs vai tērps.

            Līdz 15.martam Daugavpils Māla Mākslas centrā  skatāma SAULES SKOLAS  Tekstilizstrādājumu dizaina izglītības programmas kvalifikācijas darbu un kursadarbu  izstāde. Izstādē eksponētie darbi ir gan interjera dizaina priekšmeti, gan tērpi.

            Dekoratīvi spilveni, pārklāji, krēsli, gaismas objekti un mīkstās rotaļļietas. Tā ir neliela daļa no izstrādājumiem, kuros varēs redzēt jauno dizaineru radošo varēšanu.

            Skolas audzēkņi, strādājot pedagogu Dignas Gordijenko un Inetas Auzānes vadībā, veidojuši dizaina izstrādājumus, kuros piedāvā savu neparastu  risinājumu  un pielietojumu zināmiem priekšmetiem, oriģināli un negaidīti  pielietojot faktūras un materiālus.

 

Bibliotēkas darba laiks sestdienās 10.00-17.00, svētdiena un pirmdiena ir brīvdiena

Muzeja darba laiks sestdienās 10.00-18.00, svētdienās 10.00-16.00.

Māla mākslas centra darba laiks sestdienās 12.00-18.00, svētdienās 12.00-16.00

Marka Rotko mākslas centra darba laiks sestdienās 11.00-19.00, svētdienās 11.00-17.00.

Latgales Zoodārzs

Vienības iela 27, Daugavpils

Informācija: www. http://latgaleszoo.biology.lv/

Latgales zoodārza darba laiks ir no 10.00- 18.00.

 

Kinoteātris “Silver Screen”,  Cietokšņa iela 60, Daugavpils

Informācija par kino seansu laikiem un valodām: www.silverscreen.lv

 

Informācija: https://www.facebook.com/queenclublatvia/

 

SLIDOŠANA LEDUS HALLĒ

Daugavpils Ledus halle aicina uz nakts diskotēkām uz ledus

Daugavpils Ledus halle aicina visus interesentus uz nakts diskotēkām uz ledus! Šo sestdien visi tiek aicināti uz diskotēku no plkst. 22:00.

Ledus halle šogad piedāvā lielisku piektdienas vakara pavadīšanas veidu – slidošanu uz ledus jautras mūzikas pavadījumā. Nakts diskotēkas laikā darbosies arī bufete.

Ieeja atļauta personām no 18 gadu vecuma. Labā ziņa, ka nakts diskotēkas ieejas cena neatšķirsies no ierastās masu slidošanas cenas.

Vairāk par cenām: http://www.sportaparvalde.lv/sporta-parvalde/masu-slidosana/cenas

Slidošana Vienības laukumā

Darba laiks: No 10:00 līdz 22:00 (ar  pārtraukumiem no plkst. 13:00 līdz 14:00 un 17:00 līdz 18:00).

Informācija: www.sportaparvalde.lv

 

 Stropu aktīvās atpūtas un sporta trase

Informācija: www.sportaparvalde.lv

 

Boulings “Orange Bowling”

Cietokšņa iela 60, Daugavpils

Informācija: +371 65427102, http://www.visitdaugavpils.lv/lv/turisms/orange-bowling

 

OLIMPISKĀ CENTRA BASEINU KOMPLEKSS

Darba laiks:

Darba dienās 08.00-23.00
Brīvdienās 09.00-22.00

OLIMPISKĀ CENTRA TRENAŽIERU ZĀLE

Darba laiks:

Darba dienās no 9:00 līdz 22:00

Sestdienās 10:00 līdz 20:00

Svētdienās 10.00 līdz 15.00

www.daugavpilsoc.lv

 

SPA viesnīca “Olimpija”

Speleokamera (sāls istaba), infrasarkano staru kabīne, turku pirts, somu pirts

Valkas iela 2u,  Daugavpils

Informācija: http://www.hotel-olimpija-sk.lv/

 

Viesnīca “Park hotel Latgola”***

Sauna, džakuzi un atpūtas telpa

Ģimnāzijas iela 46, Daugavpils

Informācija: www.hotellatgola.lv 

 

Atpūtas komplekss viesnīcā “Good Stay DINABURG”***

Baseins ar pretstraumi, SPA hidromasāžas baseins, turku pirts ar aromaterapiju

Informācija: www.dinaburghotel.lv

 

SPORTA PASĀKUMI:

Sportiskās izklaides nedēļas nogalē!

Šajā nedēļas nogalē Daugavpils iedzīvotājiem un pilsētas viesiem būs iespēja klātienē vērot sacensības hokejā, basketbolā, telpu futbolā, cīņā, vieglatlētikā, futbolā un volejbolā.

 

Viens no nedēļas centrālajiem sporta notikumiem ir Latvijas telpu futbola Virslīgas mačs starp BFC „Daugavpils” un RABA komandām. Lai arī turnīra tabulā RABA atrodas tikai piektajā vietā (daugavpilieši ir vietu zemāk), komandas sastāvs šobrīd ir ļoti spēcīgs, jo komandu papildinājuši vairāki ļoti tehniski brazīlieši. Tas vieglu cīņu nesola, toties skatītājiem noteikti būs interesanti. Spēles sākums Daugavpils Olimpiskajā centrā sestdien plkst. 17:30.

 

Daugavpils BJSS lielajā zālē kārtējo Baltijas volejbola līgas spēli aizvadīs VK „MiLATss”, kas uzņems Lietuvas klubu „Heksa”. Šī spēle ieplānota sestdien plkst. 16:00, bet svētdien plkst. 12:00 paredzēta spēle ar „Achema”.

 

Jaunajā Sieviešu basketbolā līgā plkst. 14:00 spēli pret Saldus vienību aizvadīs Daugavpils Universitāte. Daugavpils meitenēm šajā sestdienā uzvara ir ļoti nepieciešama. Spēle notiks Kultūras un sporta pilī.

 

Vieglatlētikas manēžā svētdien no plkst. 11:00 tiks aizvadītas 1. Latgales ziemas čempionāta sacensības vieglatlētikā senioriem. Uz Daugavpili sabrauks sporta seniori no dažādām Latvijas pilsētām.

 

Daugavpils Olimpiskajā centrā sestdien B zālē ieplānots Daugavpils BJSS čempionāts brīvajā cīņā, bet A zālē gan sestdien, gan svētdien ritēs pilsētas čempionāta spēles telpu futbolā.

Daugavpils Ledus hallē, kā ierasti, tiks izspēlētas pilsētas čempionāta cīņas hokejā, bet sestdien visi tiek aicināti uz nakts diskotēku! 

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa sadarbībā ar  Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūru




Atpakaļ