Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

01-02-2016

NVA Daugavpils filiālei jauns vadītājs


Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Daugavpils filiāli no šī gada 1.februāra vada Valērijs Kononovs. Viņam ir ekonomista kvalifikācija, kas iegūta Latvijas Universitātē, savukārt profesionālā darbība arī līdz šim galvenokārt bija saistīta ar darbu valsts pārvaldes un pašvaldības institūcijās.

Savu profesionālo karjeru V.Kononovs sācis Valsts ieņēmumu dienestā galvenā nodokļu inspektora amatā, viņš bija Daugavpils domes izpilddirektora vietnieks un vēlāk - Daugavpils domes Attīstības departamenta vadītāja vietnieks. V.Kononovs guvis darba pieredzi vadošajos amatos arī strādājot uzņēmumos: viņš veica AS “Rēzeknes dzirnavnieks” Finanšu un ekonomikas nodaļas vadītāja pienākumus, bija AS “Ezerzeme” finanšu direktora vietnieks, darbojies Daugavpils pašvaldības kapitālsabiedrību valdēs.

Konkurss uz NVA Daugavpils filiāles vadītāja amatu tika izsludināts pērnā gada oktobrī, jo iepriekšējais ilggadīgais filiāles vadītājs Jānis Vanags bija devies pensijā. Dalībai konkursā pieteicās 34 pretendenti, no kuriem V.Kononova kandidatūra tika atzīta par vispiemērotāko NVA Daugavpils filiāles vadītāja amatam.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra.




Atpakaļ