Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

11-01-2016

Daugavpils dienesti ir gatavi gaidāmajam sniegputenim


Pēc sinoptiķu prognozēm šo nedēļu sola bagātu ar sniegu, tāpēc DPPI “Komunālas saimniecības pārvalde” informē ka, uzņēmums “Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums” ir pilnībā gatavs pilsētas ielu uzkopšanai:

-         Pieturu, kāpņu un ietvju uzkopšana notiks katru dienu ar 90 sētnieku un 12 traktoru palīdzību, kā arī tiks veikta kaisīšana ar pretslīdes materiāliem (papildus tiks izmantotas 2 traktortehnikas vienības);

-          Autostāvvietu uzkopšana notiks pēc snigšanas;

-         Ceļu uzkopšana notiks regulāri ar 4 speciālo transportu un 2 traktoru palīdzību.

Par uzkopšanas darbu kvalitāti uz ietvēm var spriest tikai pēc 12 stundām, kad beigsies sniega krišana, autobusa un tramvaju pieturās -  pēc 4 stundām.

Ceļu uzkopšana notiek prioritārā secībā -  sakumā notiek darbi uz ceļiem, kur kursē sabiedriskais transports un blakus atrodas valsts/pašvaldības iestādes. Precizēto uzkopjamo ceļu sarakstu var apskatīt EXCEL tabulā . Sekundārās nozīmes ceļu uzkopšana notiks pēc snigšanas beigām. Par grunts ceļu šķūrēšanas nepieciešamību DPPI “Komunālas saimniecības pārvalde” lems nedēļas nogalē.

Ja rodas jautājumi sakarā ar pilsētas sakopšanu,  lūgums griezties DPPI “Komunālās saimniecības pārvaldē” -tālrunis 654-76479, e-pasts: tatjana.livcane@daugavpils.lv

Vides speciāliste Tatjana Livčāne.




Atpakaļ