Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

17-12-2015

Ir noslēgts līgums ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par ERAF projekta īstenošanu


Daugavpils pilsētas dome 2015. gada 16.decembrī noslēdza Vienošanos Nr.L-ĀTA-15-3695 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par projekta Nr. ĀTA/2.3.1.1.1/15/79/264 „Daugavpils pilsētas domes dalība izstādē Moldovas Ziemeļu reģiona dienu ietvaros” īstenošanu.

Projekts tika iesniegts darbības programmas “Uzņēmējdarbība un inovācijas” papildinājuma 2.3.prioritātes “Uzņēmējdarbības veicināšana” 2.3.1.pasākuma “Uzņēmējdarbības atbalsta aktivitātes” 2.3.1.1.aktivitātes “Ārējo tirgu apgūšana” 2.3.1.1.1.apakšaktivitātes “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings” projektu iesniegumu atlases sesto un turpmākās kārtas ietvaros.

Projekta mērķis – piedalīties Moldovas Ziemeļu reģiona dienās, prezentējot savu pilsētu un iepazīstoties ar sadarbības partneriem. Viena no Daugavpils pilsētas domes galvenajām prioritātēm ir tūrisma attīstība, tāpēc Daugavpils pašvaldība ir atvērta dažādām idejām tūrisma jomā, kas var veicināt tūrisma attīstību ne tikai Daugavpilī, bet arī Latgales reģionā.

Darba programma Latvijas pārstāvjiem tika veidota sadarbībā ar Vides un Reģionālās attīstības ministriju un partnerinstitūcijām Moldovā.

Daugavpils pilsētas domes pārstāvji no 2015.gada 5.oktobra līdz 2015.gada 11.oktobrim piedalījās Moldovas Ziemeļu reģiona dienās Beļcos, kuru ietvaros notika vairāki pasākumi tūrisma jomā, pieredzes apmaiņa par pašvaldību attīstībai aktuālajiem jautājumiem, kā arī tika organizēts biznesa forums. Daugavpils pilsētas domes pārstāvji iepazinās ar sadarbības partneriem, prezentēja Daugavpils pilsētu un popularizēja Latvijas valsti starptautiskā mērogā, kā arī tika parakstīts Nodomu protokols par sadarbību starp Daugavpils pilsētu un Beļcu pašvaldību.

Projekta kopējās attiecināmās izmaksas ir EUR 3 679.70, no tām Atbalsta finansējums (Eiropas Reģionālās attīstības fonds) – EUR 2 575.79 jeb 70%.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Anna Dideviča

Attīstības departamenta

Projekta nodaļas ekonomiste

Kontaktinformācija: tālr.654 76066,

e-pasts: anna.didevica@daugavpils.lv




Atpakaļ