Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

04-12-2015

ATPŪTAS UN IZKLAIDES IESPĒJAS NEDĒĻAS NOGALĒ DAUGAVPILĪ


Nedēļas nogalē Daugavpilī var apmeklēt virkni izstāžu, ko piedāvā Marka Rotko mākslas centrs, Novadpētniecības un mākslas muzejs, Latgales centrālā bibliotēka. Zinātkāres centrs “Zili brīnumi” aicina uz aizraujošām aktivitātēm. Daugavpils cietoksnī var ļauties nesteidzīgām pastaigām. Ir iespēja apmeklēt daudzus sporta pasākumus, atpūsties un sportot Olimpiskajā centrā. Dabas mīļotāji var doties uz Zooloģisko dārzu.

4. decembrī Egles iedegšana Vienības laukumā: 15.00-19.00 karuseļi, tirdziņš, 17.00 koncerts 17.30 Egles iedegšana un Rūķu namiņa atvēršana. Vienības laukumā darbojas slidotava, maksa tikai par slidu nomu. Ja ar savām slidām slidošana bez maksas.

Rīgas un Cietokšņa ielu krustojumā jau iedegts Adventes vainags. Daugavpils gatavojas Ziemassvētkiem un Jaunā gada sagaidīšanai.

 

4. decembrī 17.00 Kultūras pilī Muzikālais skolnieku konkurss „POP  CLIP”

5.- 12. kl.

Biļešu iegādes vietas: Daugavpils Kultūras pils kase

4. decembrī Kultūras pilī 12.00 Baltkrievu lelles vēsture. Lelļu izstāde. Prezentācija un Braslavas meistares Eleonoras Zinkevičas meistarklase Daugavpils skolu skolēniem

Ziemassvētku darbnīcas bērniem “Rūķīšu skola”

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs sadarbībā ar zinātkāres centru “Zili Brīnumi Daugavpils” aicina uz Rūķu skolu bērnus vecumā no 5 līdz 10 gadiem.

Rūķu skolā bērni iejutīsies mazo rūķu lomā un paši savām rociņām pagatavos nelielus Ziemassvētku rotājumus, dāvanas un iemācīsies radīt Jaungada brīnumus.

Darbnīcas notiks 2 dienas:

5.-6. decembrī

5.12. Rotko centrā, 12:00 – 14:00

6.12. Zilajos Brīnumos, 12:00 – 14:00

 

12.-13. decembrī

12.12. Rotko centrā, 12:00 – 14:00

13.12. Zilajos Brīnumos, 12:00 – 14:00

 

Mazie Rūķi pēc divu darbnīcu apmeklējuma saņems apliecinājumus un savus darinātos darbiņus.

Dalības maksa par vienu darbnīcu 5.00 EUR, kopā 10 EUR.

Meistardarbnīcai var pieteikties līdz 3. decembrim pa tālruni 65430273 vai elektroniski, norādot vārdu, uzvārdu un darbnīcas: baiba.priedite@daugavpils.lv

 

Vienības namā  (bij.veikals „Globuss”)  atklāta

 -  fotoizstāde „Daugavpils caur laika lēcu”   

Viena  fotogrāfiju  grupa  ieskatās Daugavpils pilsētas ielās 20.gs. sākumā.  Cita fotogrāfiju grupa savieno vienā veco (no arhīva) un mūsdienu dokumentālo fotogrāfiju, veidojot trešo – mākslas foto.  Trešā foto grupa, kuras autors ir Vladimirs Vatmahters, fiksē caur krāsu un faktūru Daugavpils pilsētas  dažādas vietas, noskaņas un sajūtas.

 

ROTKO MĀKSLAS CENTRĀ:

 

 

SVĒTDIEN

MARKA ROTKO MĀKSLAS CENTRĀ AKCIJAS CENAS!

 

Decembrī, pirmā mēneša svētdienā, 6. decembrī, visi Marka Rotko mākslas centra apmeklētāji varēs apskatīt mākslas centra jaunākas izstādes par īpašu svētku cenu – 1,50 EUR.

Šobrīd Rotko mākslas centrs piedāvā apskatīt vienpadsmit jaunās sezonas mākslas izstādes, kuras 6. decembrī varēs apmeklēt tikai par 1,50 EUR. Apmeklējot jaunākās izstādes, apmeklētāji iepazīsies ar izcilu Latviešu un ārvalstu mākslinieku darbiem dažādos mākslas medijos – glezniecībā, fotogrāfijā, tekstilmākslā, grafikā, skulptūra un videomākslā.  Pastāvīgo Rotko centra ekspozīciju „MARKS ROTKO. DZĪVE UN MĀKSLA” decembra pirmajā svētdienā arī būs iespējams apskatīt par īpašu cenu - 3.00 EUR. Savukārt, visas mākslas centra pastāvīgās un mainīgas izstādes kopā - par 4.50 EUR.

 

 Rotko centra jaunākās sezonas mākslas izstādes:

  • Džemmas Skulmes izstāde VIELA UN FORMA. PATOSS UN REZIGNĀCIJA
  • Martas Skulmes izstāde TUMSĀ IZSĶĪDIS CUKURA GRAUDS
  • Dmitrija Karpenko fotoizstāde ZVIEDRIJA NO PUTNA LIDOJUMA
  • II Starptautiskā tekstilmākslas simpozija izstāde FORTESS MAN
  • Dzidras Ezergailes izstāde SAULES DZIESMA
  • Izstāde STIPRAIS ŪDENS. OFORTA ĢILDEI – 5 gadi
  • Ineses Lieckalniņas izstāde KLUSUMA SKAŅA
  • Neles Zirnītes izstāde ORIGIN
  • Manuela Šrēdera (Vācija) izstāde IZSTRĀDES PROCESĀ / PĒDĒJĀ BRĪDĪ
  • Aijas Meisters izstāde BĒRIE ZIRGI
  • Matiasa Jansona izstāde SKULPTŪRAS

 

Plašāka informācija par Marka Rotko mākslas centra izstādēm pieejama centra mājaslapā- http://www.rothkocenter.com/rmc/ekspozicijas.

Šīs sezonas izstādes būs iespējams apskatīt līdz 2016. gada 17. janvārim.

 

Priecāsimies Jūs redzēt Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā!

 

Svētdienā mākslas centrs gaidīs apmeklētājus no plkst.11.00 līdz 17.00.

 

2015. gada 17. novembrī sākās NOVEMBRA, DECEMBRA, JANVĀRA izstāžu sezona, kuras vienojošs motīvs ir kustība, atklājot septiņas jaunas izstādes: STIPRAIS ŪDENS. Oforta ģildei – 5 gadi; Manuels Šrēders (Vācija) IZSTRĀDES PROCESĀ / PĒDĒJĀ BRĪDĪ; Nele Zirnīte ORIGIN; Dzidra Ezergaile SAULES DZIESMA; Aija Meisters (ASV); 2.starptautiskā tekstilmākslas simpozija FORTRESS MAN izstāde; Inese Lieckalniņa KLUSUMA SKAŅA.

Džemmas Skulmes personālizstādes Viela un forma. Patoss un rezignācija Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā

 

 27. novembrī 14.00 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā  atklās Džemmas Skulmes personālizstādi Viela un forma. Patoss un rezignācija. Izstādi ir veidojusi mākslas vēsturniece un kuratore Inga Šteimane un tajā  apskatāmi no 1945. gada līdz mūsdienām tapuši Džemmas Skulmes darbi. Tāpat 27. novembrī, izstādes atklāšanas ietvaros norisinās Martas Skulmes dzejas krājuma Tumsā izšķīdis cukura grauds atvēršana.

 

Līdz aprīlim skatāma Matiasa Jansona izstāde

"SKULPTŪRAS"

Beidzis Latvijas Mākslas akadēmijas Tēlniecības nodaļu (1999.) Latvijas mākslinieku savienības biedrs (kopš 2003.).

Regulāri piedalās izstādēs, simpozijos un citos mākslas projektos Latvijā un ārzemēs.

Dažādu skulptūru autors pilsētvidē un interjeros. Pārsvarā strādā savā tēlnieka darbnīcā Cēsīs, ,,Siļķēs,, - ko izveidojis un kur strādājis vectēvs prof. Kārlis Jansons, kā arī vecāki tēlnieki Maija Baltiņa un Andrejs Jansons.  Kultūras biedrības ,,ArtCēsis,, līdzdibinātājs (2011.).

  ,,Matiass Jansons savus darbus kaļ granītā, cērt kaļķakmenī, dolomītā, līmē un griež no kūdras klucīšiem un vēl citiem materiāliem. Mākslinieks ļaujas arī fotogrāfijas valdzinājumam. Plašās dažādo izvēlēto materiālu faktūru spēles amplitūda profesionāli virtuozi nostrādātās formās ļauj Matiasam grodi ieskatīties gan modeļu, gan paša pārdzīvojumos un emocionālo brīžu izjūtās. Viņa radīto darbu izteiksmes galvenais vadmotīvs ir forma un kustība, abstrahētu sievietes un zivs tēlu formu plastiskā saspēlē. Skulptūras ikvienam skatītājam, atbilstoši savām sajūtām,sniedz iespēju brīvam interpretējošas fantāzijas peldējumam starp sievietēm un zivīm. Lai sajūtas būtu harmoniski pilnīgas, klāt jāpieliek vēl Matiasa Jansona fotogrāfija, kuras atšķirībā no tēlniecības izstaro tādu kā holivudisku mirdzumu un brīžiem var likties visai mulsinošas. Fotografējot mākslinieks meklē gan formas, gaismēnu un līniju ritmu saskaņu, gan vienlaikus grib ar darbiem sabiedrībā konkurēt ar izklaidi, atpūtu, komerciju un tamlīdzīgām funkcijām. Tā atklājot savas mākslas tēlu sarežģīti pretrunīgo emocionalitāti, Matiass Jansons plastiskā formā akcentē intriģējoši noslēpumainu stāstu par mākslu kā dzīves konversiju... ,,

 

ZINĀTKĀRES CENTRS „ZILI BRĪNUMI”

 

Centrs darbojas kinoteātra „Renesanse” telpās. 12.00-18.00

Zinātkāre ir ceļš uz zināšanām, bet zināšanas izskaidro brīnumus. Zinātkāres centrs "Zili Brīnumi" piedāvā uz zinātnes principiem balstītu interaktīvu ekspozīciju un iespējas pašiem izmēģināt dažādas tehnoloģijas un pārbaudīt dabas likumus. Centra apmeklējums būs interesants gan lieliem, gan maziem, bet īpaši tiek gaidīti bērnudārzu vecāko grupu un 1.-7. klašu audzēkņi.  Centrā tiks organizētas arī aizraujošas un izglītojošas nodarbības, demonstrējumi, bērnu nometnes. Būs iespēja organizēt bērnu jubilejas un citus pasākumus.

 

Šādi bērnu zinātnes centri darbojas gandrīz katrā valstī, un tiem ir nozīmīga loma ne vien šī brīža kontekstā, bet arī ilgtermiņā, domājot par sabiedrības un valsts nākotni, iedvesmojot nākamos zinātniekus un inženierus, kas spēs radīt inovatīvus produktus un pakalpojumus. Biedrībai "V.I.U.C." ir daudzu gadu pieredze šādu centru izveidē un uzturēšanā. "Zili Brīnumi" Daugavpilī ir ceturtais  izveidotais bērnu zinātnes centrs Latvijā. Šāds zinātnes centru tīkls ļauj apkopot spēkus, efektīvāk izmantot resursus un iesaistīties vērienīgāku projektu realizēšanā.

 

Biļetes jāiegādājas no 4 gadu vecuma.

 

Pakalpojumu cenas skatiet mājas lapā www.zilibrinumi.lv Daugavpils sadaļā.

 

Zinātkāres centrs "Zili Brīnumi" Daugavpils aicina bērnus uz izzinošām un radošām darbnīcām:

 

Zinātkāres centrs "Zili Brīnumi" Daugavpils

Vienības iela 30, Daugavpils

Darba laiks: 12:00 - 18:00, bez brīvdienām

Sekojiet līdzi aktualitātēm http://facebook.com/ZiliBrinumiDaugavpils 

 

LATGALES CENTRĀLĀ BIBLIOTĒKĀ:

 

 Gleznas krustdūrienā Latgales Centrālajā bibliotēkā

4. decembrī 15.00 Fotogrāfes Ritas Kočmarjovas personālizstāde

Ieeja bez maksas

 

3. decembrī plkst. 17.00 Latgales Centrālās bibliotēkas (LCB) Periodikas lasītavā tiks atklāta Valentīnas Kucinas krustdūriena tehnikā izšūtu gleznu izstāde.

 

Izšūšana krustdūrienā neapšaubāmi ir viens no populārākajiem izšūšanas veidiem ar dziļām saknēm daudzu tautu kultūrā. Šodien visbiežāk krustdūriena tehnikā tiek darinātas gleznas un apsveikuma kartiņas.


Valentīna Kucina ar izšūšanu aizraujas jau sen, jo, viņasprāt, tas ir interesants brīvā laika pavadīšanas veids, kas ļauj aizmirst ikdienas steigu. Valentīna saka: “Izšūšanai piemīt kaut kas īpašs! Visticamāk, tas ir saistīts ar mierīgo darba procesu un iespēju ar dažādu krāsu diegiem radīt interesantas lietas.”


Pirmajā izstādē Valentīna Kucina piedāvā krustdūriena tehnikā izšūtas dažādu sižetisku kompozīciju gleznas, kas pārsteidz ar toņu bagātību, smalkumu un rūpīgo roku darbu. Tūkstošiem mazu daudzkrāsainu krustiņu liecina ne vien par autores izšūšanas prasmi, bet arī par ļoti lielu pacietību.


Izstāde būs skatāma LCB Periodikas lasītavā no 2. līdz 30. decembrim.

 

No 14. novembra Latgales Centrālās bibliotēkas filiālē Piekrastes bibliotēkā  apskatāma bērnu zīmējumu izstāde, kas ir veltīta latviešu literātu Raiņa un Aspazijas 150 gadu jubilejai.

Izstādē apskatāmie darbi tapa Starptautiskā bērnu radošo darbu konkursa “Sēd uz sliekšņa pasaciņa” rezultātā. Konkursa mērķis ir iepazīt latviešu literatūru un kultūru, popularizēt Raiņa un Aspazijas daiļradi Krievijā, kā arī stiprināt Latvijas un Krievijas sadarbības saites kultūras jomā. Izstādes idejas autori ir Kaļiņingradas apgabala A. Gaidara bērnu bibliotēka sadarbībā ar Latvijas Republikas vēstniecības Krievijas Federācijā konsulārās nodaļas kanceleju Kaļiņingradā.

 

 Abonementā  atklāta Zviedru institūta izstāde “Zviedru kriminālromānu ainas”. Izstāde tiek rīkota Zviedru dienu ietvaros, kas risināsies Daugavpilī no 24. līdz 30. novembrim. Tā dāvās priekšstatu par mūsdienu populārākajiem kriminālromānu autoriem Zviedrijā un sniegs ieskatu viņu daiļradē. Izstādes atklāšanas pasākumā piedalīsies Ziemeļu Ministru padomes biroja direktors Jans Vidbergs un izdevniecības Zvaigzne ABC pārstāve Una Orinska.

Zviedru kriminālromāni ir guvuši plašu atpazīstamību visā pasaulē. Tiem raksturīgi spēcīgi raksturi, interesants sižeta savērpums ar daudziem samezglojumiem un negaidītiem pavērsieniem, dinamiska notikumu virzība un meistarīgs lokālā kolorīta atveidojums – cilvēciskās kaislības un noziegumi risinās gan miegainās mazpilsētās, gan nomaļās Ziemeļjūras piekrastes salās, gan Stokholmas ļaužu pilnajās ielās. Latvijā Zviedru kriminālromānu tulkojumi un ekranizācijas bauda īpašu popularitāti. Heninga Mankela radītais inspektors Valanders un Stīga Lārsona “Tūkstošgades triloģija” par žurnālistu Mikaēlu Blumkvistu un hakeri Līsbeti Salanderi ir tikai daži spilgti piemēri.

Ceļojošā izstāde “Zviedru kriminālromānu ainas” piedāvā tekstuālu un fotogrāfisku ieskatu 21 populāra Zviedru kriminālromānu autora daiļradē, kā arī sniedz priekšstatu par vidi, kurā risinās autoru radīto romānu darbība. Izstādes mērķis ir paplašināt Zviedru kriminālromānu cienītāju loku un piesaistīt jaunus lasītājus. Tā būs apskatāma līdz novembra beigām.

 

Ziemassvētkus un Jauno gadu sagaidot, Latgales Centrālā bibliotēka rīko ikgadēju rokdarbu izstādi “Lasītāju vaļasprieki”.

Aicinām visus interesentus piedalīties rokdarbu izstādē „Lasītāju vaļasprieki” un iesniegt dažādās tehnikās darinātus dekorus Latgales Centrālās bibliotēkas Abonementā, Rīgas ielā 22a, 2. stāvā līdz 14. decembrim. Papildus informācija pa tālruni 654 26065.

9.novembris – 30.novembris Vizuālās mākslas skolotājas Natālijas Kudiņas un skolnieces Lauras Muratovas izstāde “Ceļojums”

Ieeja bez maksas

 

·         Bērnu bibliotēkā “Zīlīte”  klubiņš “Brīvdienas bez garlaicības”

Klubiņš “Brīvdienas bez garlaicības” pašiem mazākajiem LCB filiāles Bērnu bibliotēkas “Zīlīte” lietotājiem. Atbilstoši vecumposmam bērniem tiks piedāvātas izzinošas, aktīvas un radošas nodarbības, kas dos iespēju ne tikai piedzīvot lasītprieku, bet arī, visiem kopā līdzdarbojoties, papildināt zināšanas. Pievienojieties mūsu pulkam! Turpmāk tiekamies katru sestdienu plkst. 11.00 Pasaku namiņā.

 DAUGAVPILS NOVADPĒTNIECĪBAS UN MĀKSLAS MUZEJĀ:

„Ak, eglīte, ak, eglīte, cik skaista tu gan esi”... kurš gan nezina šo jauko 18. gadsimta dziesmiņu, kas dungojas pati no sevis, kad esam ķērušies pie Ziemassvētku eglītes izgreznošanas.

Šogad arī Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs ir izrotājis eglīti ar seniem un neparastiem rotājumiem.

2015. gada 4. decembrī plkst 14:00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā tiek atvērta eglīšu rotājumu izstāde „Ak, eglīte, ak, eglīte”, kurā būs iespējams aplūkot eglītes rotājumu vēsturi no īsta ābola līdz mūsdienu rotājumu dažādībai. Izstādē eksponēti 20. gadsimta 20.-80. gadu eglīšu rotājumi no muzeja krājuma, kas izgatavoti no kartona, vates, stikla un citiem materiāliem.

Tāpat kā daudzus gadus atpakaļ, arī šajos Ziemassvētkos daudzās mājās tiks izrotātas eglītes, kas daudzu, īpaši bērnu, sirsniņās nesīs prieku, gaišumu un svētku sajūtu. Arī muzeju piepildīs svētku gaisotne un ikvienam lielajam un mazajam apmeklētājam būs lieliska iespēja iejusties brīnumainajā un pasakainajā 20. gadsimta atmosfērā un nobildēties ar labsirdīgajiem Ziemassvētku brīnumdariem, kas katru dienu, līdz pat 2016. gada 31.janvārim, gaidīs izstādes apmeklētājus.

   Gaidīsim Jūs muzejā!

 

 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā (Rīgas ielā 8) laikā no 20. novembra līdz 17. decembrim tiek rīkota tradicionāla Ziemassvētku labdarības akcija „Sniedzot prieka mirkli”, kurā aicināti piedalīties visi pilsētas iedzīvotāji un organizācijas.

Sadarbībā ar Daugavpils dzīvnieku patversmi šogad aicinām dāvāt sirds siltumu un atbalstīt bez saimnieku gādības palikušos dzīves pabērnus – 70 kaķus un 30 suņus, kas nonākuši pilsētas dzīvnieku patversmē.

Visvairāk dzīvniekiem nepieciešama profesionāla sausā barība un konservi, noderēs arī spēļmantiņas kaķēniem un vecie pledi, lai ziemā ķepas un sirdis siltas.

Esiet atsaucīgi! Būsiet mīļi gaidīti ik dienas muzeja darba laikā:

Otrdien – sestdien – 10.00 – 18.00;

Svētdien, pirmdien – 10.00  – 16.00.

Vairāk informācijas pa tālruni 654 24155.

Mākslinieces ezotēriķes Brigitas Ektermanes gleznu izstāde „Spēka zīmes”

 

B.Ektermane uzskata, ka zīmes ir enerģijas un informācijas nesējas, tautas garīgās satikšanās lauks. Tās ir saules ceļš debesīs, kas runā par to, kā iekārtota pasaule, cilvēka attiecībām ar pasauli, par galvenajiem pasaules spēkiem – Dievu, Laimu, Māru, Pērkonu. Zīmes ir viens no latviešu kultūras kodiem. Brigita Ektermane savu Spēka zīmju redzējumu izveidojusi gleznās.

"Cilvēkam jāuzņemas atbildība par savu dzīvi, jāspēj ieraudzīt galvenās vērtības. Etnogrāfiskie raksti jau visiem zināmi, bet mans izaicinājums, par ko uzņemos atbildību, ir mana zīmju kompozīcija apvienota ar krāsu terapiju, kas dod jaunu spēku, aizsardzību, kas kurā brīdī cilvēkam vajadzīgs. Kad esmu nogurusi, iededzu sveci, sarunājos ar kādu zīmi. Uzkrājot zināšanas un informāciju, tagad cenšos to visu nodot cilvēkiem, taču joprojām turpinu mācīties.”                                          Brigita Ektermane

Izstāde Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā būs skatāma līdz 2016.gada 10.janvārim.

 

Eiropiete, imigrante, sieviete, gleznotāja, kas domāja savu glezniecisko domu – neatkarīgu no mākslas pasaules modes virzieniem. Māksliniekam visinteresantākā, visnozīmīgākā ir paša radošā domāšana. Tā var būt nebeidzama...”                                                                                                        Daina Dagnija

 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā t atklāta Dainas Dagnijas glezniecības izstāde „Par zemi, par jūru, par mums...”.

 

 

 

 

P.Hudobčenoka telpisko mākslas darbu izstāde „Dvinskas stāsti”

 

 

Darbojas visas pastāvīgās ekspozīcijas.

 

     

Interesantiem ir iespēja viesoties arī MĀLA MĀKSLAS CENTRĀ, apskatīt centrā izvietotos darbus un izbaudīt podnieku piedāvātās aktivitātes.

1.decembris – 31.decembris Izstāde-pārdošana “Svētku bazārs”.

Ieejas biļetes var iegādāties DMMC kasē.

 

Bibliotēkas darba laiks sestdienās 10.00-17.00, svētdiena un pirmdiena ir brīvdiena

Muzeja darba laiks sestdienās 10.00-18.00, svētdienās 10.00-16.00.

Māla mākslas centra darba laiks sestdienās 12.00-18.00, svētdienās 12.00-16.00

Marka Rotko mākslas centra darba laiks sestdienās 11.00-19.00, svētdienās 11.00-17.00.

Latgales zoodārza darba laiks ir no 10.00- 18.00.

 

SLIDOŠANA LEDUS HALLĒ

Daugavpils Ledus halle aicina uz nakts diskotēkām uz ledus

Daugavpils Ledus halle aicina visus interesentus uz nakts diskotēkām uz ledus! Šo piektdien visi tiek aicināti uz diskotēku no plkst. 22:30.

Ledus halle šogad piedāvā lielisku piektdienas vakara pavadīšanas veidu – slidošanu uz ledus jautras mūzikas pavadījumā. Nakts diskotēkas laikā darbosies arī bufete.

Ieeja atļauta personām no 18 gadu vecuma. Labā ziņa, ka nakts diskotēkas ieejas cena neatšķirsies no ierastās masu slidošanas cenas.

Vairāk par cenām: http://www.sportaparvalde.lv/sporta-parvalde/masu-slidosana/cenas

Piektdiena: 11:00, 12:25, 18:30, 23:00 (nakts diskotēka)
Sestdiena: 17:45, 20:30
Svētdiena: 12:15, 18:30, 21:00

OLIMPISKĀ CENTRA BASEINU KOMPLEKSS

Darba laiks:

Darba dienās 08.00-23.00
Brīvdienās 09.00-22.00

OLIMPISKĀ CENTRA TRENAŽIERU ZĀLE

Darba laiks:

Darba dienās no 9:00 līdz 22:00

Sestdienās 10:00 līdz 20:00

Svētdienās 10.00 līdz 15.00

SPORTA PASĀKUMI:

Nedēļas nogalē svarcelšana, daiļslidošana, volejbols, telpu futbols, karatē

Šajā nedēļas nogalē Daugavpilī norisināsies virkne aizraujošu sporta notikumu dažādu sporta veidu cienītājiem.

 

Vieglatlētikas manēžā piektdien un sestdien jau no plkst. 11:00 norisināsies Latvijas čempionāts pieaugušajiem atsevišķos vingrinājumos svarcelšanā. Daugavpils BJSS lielajā zālē sestdien no plkst. 10:00 būs iespēja vērot karatē sacensības „Baltic Funakoshi Cup”, bet Daugavpils Olimpiskajā centrā plkst. 11:30 tiks aizvadīta pirmā Daugavpils telpu futbola čempionāta spēle.

 

Turpat olimpiskajā centrā plkst. 14:30 būs iespēja vērot Latvijas telpu futbola Virslīgas spēli starp BFC „Daugavpils” un „New Project” vienībām.

 

Daugavpils Ledus hallē sestdien no plkst. 8:00 tiks aizvadītas daiļslidošanas sacensības „Ice Prince and Princess”. Olimpiskajā centrā gan sestdien, gan svētdien būs vērojamas Baltijas volejbola līgas spēles, kurās DU volejbolisti uzņems „Biolars/Jelgava” un „Poliurs/Ozolnieki” vienības.

 

Droši var apgalvot, ka šajā nedēļas nogalē savu sporta izklaidi būs iespēja atrast ikvienam!

 

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ