Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

06-11-2015

Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde informē


Daugavpilī nozagtā automašīnas atrasta Ludzas novadā

          27.oktobrī no rīta VP Latgales reģiona pārvaldes dežūrdaļā tika saņemta informācijas par to, ka no kāda daudzīvokļu nama pagalma Daugavpilī tika nozagta automašīna VW. Par zādzības faktu policijā tika uzsākts kriminālprocess un veikti nepieciešamie izmeklēšanas pasākumi.

          Pateicoties savstarpējai sadarbībai un operatīvai informācijas apmaiņai, dažas dienas vēlāk no Ludzas iecirkņa kolēģiem tika saņemta ziņa par minēto automašīnu, kuru viņiem izdevās atrast Ludzas novadā. Kā tika noskaidrots Ludzas iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki, veicot operatīvus pasākumus, atrada zagto automašīnu, kas bija paslēpta pamestās lauku mājas teritorijā Briģu pagastā. Turpat tika aizturēts arī 1995.gadā dzimis vīrietis, kurš tiek turēts aizdomās automašīnas zādzībā.

          Jāpiebilst, ka aizturētais vīrietis 26.oktobrī tika atbrīvots no ieslodzījuma iestādes, kur izcieta sodu par līdzīga rakstura noziegumiem, proti, par zādzībām no veikaliem un automašīnas zādzību. Šodien, 6.novembrī, tiesa piemēroja viņam drošības līdzekli – apcietinājums. Daugavpils iecirkņa Kriminālpolicija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu.

 

 

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Anastasija Laizāne

VP Latgales reģiona pārvaldes

Kārtības policijas biroja

Prevencijas nodaļas inspektore

t.65403261, 26060652




Atpakaļ