Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

23-10-2015

Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde informē


Zagļi pārsteigti uzreiz pēc nozieguma

          Pateicoties vērīgajiem kaimiņiem, policijai izdevās aizturēt iespējamos garnadžus uzreiz pēc nozieguma izdarīšanas.

16.oktobra vakarā Daugavpils policijā tika saņemts zvans no kāda iedzīvotāja, kurš ziņoja par to, ka mājas kāpņutelpā atrodas svešas personas un ir dzirdams aizdomīgs troksnis.

Operatīvi reaģējot, uz notikuma vietu Jātnieku ielā nekavējoties devās policijas norīkojums, kā rezultātā turpat mājas kāpņutelpā izdevās aizturēt divus 1977. un 1983.gadā dzimušus vīriešus, pie kuriem atradās tikko no kāda dzīvokļa nozagtās mantas. Policijas darbinieki uzreiz atpazina aizturētos, jo abi ir vairākas reizes tiesāti un nonākuši policijas redzeslokā saistībā ar citiem noziegumiem.

Par minēto zādzību tika uzsākts kriminālprocess un  izmeklēšanas gaitā tika noskaidrots, ka jaunākas no aizturētajiem pirms neilga ir pastrādājis vēl divas zādzības no dzīvokļiem šajā pat ielā. Attiecībā pret viņu tika piemērots drošības līdzeklis  - apcietinājums. Savukārt pie vecākā vīrieša automašīnā kratīšanas laikā tika atrasti vairāki iepakojumi ar nezināmas izcelsmes vielām, narkotiskas vielas, kas nosūtītas ekspertīzes veikšanai. Pēc slēdziena saņemšanas viņam draud kriminālatbildība par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu glabāšanu.

 

Policija meklē!

Balvu iecirknis meklē 1956.gadā dzimušu Jāni Visocki, kurš tiek turēts aizdomās par noziedzīgo nodarījumu - piesavināšanās (Krimināllikuma 179.panta). Ja kādam ir zināma minētās personas atrašanās vieta, lūdzam ziņot pa tālruni 64501600, 110 vai vērsties tuvākajā policijas iestādē. Pielikumā foto

 

Informāciju sagatavoja:

Anastasija Laizāne

VP Latgales reģiona pārvaldes

Kārtības policijas biroja

Prevencijas nodaļas inspektore

t.65403261, 26060652




Atpakaļ