Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

10-10-2011

Darbu sākusi jauna ražotne Ditton Chain


7. oktobrī svinīgi tika atklāta jauna pievadķēžu ražotne Daugavpilī Ditton Chain. Radītas 120 jaunas darbavietas.

Šis projekts ir lielisks piemērs, kā uzņēmējdarbībā var piesaistīt Eiropas Savienības līdzekļus. Kopējās projekta izmaksas sastādīja 7 207 698 lati, ERAF finansējums 3 000 000 lati.

Svinīgajā atklāšanā īpašnieks Vladislavs Driksne izteica lielu gandarījumu par to, ka projekts veiksmīgi noslēdzies un ir labs rezultāts, pilsētā jaunas darbavietas. Viņš izteica pateicību visiem, kuri palīdzēja projekta virzībā un realizācijā.

Svinīgajā atklāšanā piedalījās arī Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa. Viņa uzsvēra, ka ir prieks redzēt ekonomisko attīstību, jaunus projektus uzņēmējdarbībā. Viņa izteica pateicību uzņēmējiem par jaunām idejām, neatlaidību un novēlēja uzņēmumam veiksmīgu darbu.

Klātesošos sveica Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova. Viņa atzīmēja, ka rūpnīcas atvēršana pilsētā ir ļoti liels notikums, jo tas ir nozīmīgs solis pilsētas ekonomiskajā attīstībā, jo ekonomika kopumā ir atkarīga no tā kā strādā bizness. Tas ir svarīgi arī tāpēc, ka tiek radītas jaunas darba vietas pilsētniekiem.

Jaunā rūpnīca ir aprīkota ar modernākajām iekārtām, kas ražo ķēdes autotransporta industrijai un produkcija tiks eksportēta gan uz Eiropu, gan Krievijas tirgiem.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.




Atpakaļ