Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

22-09-2015

Helēna Soldatjonoka atzīta par labāko sociālo darbinieku Latvijā


Konkursa „Labākais sociālais darbinieks Latvijā - 2015" laureātu vidū ir arī Daugavpils Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja, Sarkanā krusta Daugavpils nodaļas vadītāja Helēna Soldatjonoka.. Kopumā apbalvojumus saņēma piecas sociālās darbinieces no piecām pašvaldībām: Daugavpils, Burtniekiem, Dobeles, Krustpils un Smiltenes.

Nominācijā „Iedzīvotāju izvirzītais nevalstiskā sektora sociālais darbinieks" par uzvarētāju atzīta Helēna Soldatjonoka. H. Soldatjonoka ir Latvijas Sarkanā Krusta Daugavpils nodaļas vadītāja, vairāku nevalstisko organizāciju dibinātāja un politiskā darbiniece.

Konkursa mērķis ir ik gadu apzināt un pateikties Latvijas sociālajiem darbiniekiem, kuri aktīvi un godprātīgi darbojas sociālā darba praksē, sniedz profesionālu atbalstu iedzīvotājiem dažādu sociālo problēmu risināšanā un novēršanā, popularizēt sociālā darbinieka profesiju Latvijā. Šogad konkurss norisinājās jau trešo gadu pēc kārtas.

Konkursu Labklājības ministrija īsteno sadarbībā ar Latvijas Sociālo darbinieku biedrību, Latvijas Pašvaldību savienību, Latvijas Pašvaldību sociālo dienestu vadītāju apvienību un Latvijas Profesionālo sociālā darba speciālistu asociāciju, kuru pārstāvji strādāja žūrijā, lai vērtētu iesniegtās anketas un piešķirtu atbilstošus titulus.




Atpakaļ