Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

21-09-2015

Informācija par Daugavpils tekstila un šūšanas uzņēmumu dalību izstādē “Baltic Textile & Fashion” Viļņā 15.-17. oktobrī.


Daugavpils pilsētas dome, turpinot sadarbību ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju Norvēģijas finanšu instrumenta projekta  „Implementation of Regional Policy Activities in Latvia and Development of Measures for Regional  Growth ” (No. 4 .-3-24 / NFI / INP-001) ietvaros, organizē Daugavpils šūšanas uzņēmumu stendu  izstādē Viļņā.

Norvēģijas finanšu instruments  jau ir atbalstījis Daugavpils metālapstrādes uzņēmumu dalību  Izstādē “Zuliefermesse” Leipcigā (Vācija)  2015.gada februārī. Tagad ir saņemta ministrijas piekrišana vēlreiz atbalstīt  Daugavpils pašvaldību un Daugavpils uzņēmējus organizējot  pašvaldības stendu Izstādē   “Baltic Textile & Fashion”  Viļņā   15.-17. oktobrī.  

Šūšanas uzņēmumi  tiek atbalstīti , jo rada darba vietas.  Un laiks ir izvēlēts pareizs, jo tieši 2015. gadā sākās šīs  ražošanas sfēras atdzimšana pilsētā. Blakus firmām, kas izpilda tikai lielo ES firmu pasūtījumus parādās  uzņēmumi, kas paši veido savu izstrādājumu dizainu.

Izstādē piedalīsies  speciālisti no uzņēmumiem “Deora Pluss” , “Latgales International  investment group”, “Elitera”. Tiks  prezentēti arī citu  sešu Daugavpils firmu bukleti un izdales materiāli.

Šogad izstādē piedalīsies arī “Daugavpils valsts tehnikums” , kurš gatavo speciālistus arī šūšanas nozarē. Ir laba tradīcija , ka  izstādē  Viļņā  piedalās arī mācību iestādes  no dažādām valstīm. 

Ja ir interese par Jūsu materiālu izvietošanu izstādē, lūdzam griezties Daugavpils pilsētas domes Biznesa attīstības nodaļā t. 65476801, 29131876, vladimirs.nadezdins@daugavpils.lv




Atpakaļ