Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

18-09-2015

Sākušās Latgales uzņēmēju dienas


18.-19. septembrī Daugavpils Olimpiskajā centrā norisinās Latgales uzņēmēju dienas. Tās rīko Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbībā ar Latgales plānošanas reģionu.

Uzņēmēju dienas atklāja Latvijas zemkopības ministrs Jānis Dūklavs. Viņš uzsvēra, ka šādām izstādēm ir liela nozīme. Tās ir tikšanās, prezentācijas, tās parāda prasmi pastāstīt par savu produktu. Latgale var lepoties ar uzņēmīgiem, strādīgiem cilvēkiem un šī izstāde ir tam apliecinājums.

Izstādes atklāšanā piedalījās vairāku Latgales pašvaldību vadītāji. Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis izteica gandarījumu, ka Daugavpils  uzņem dažādu nozaru pārstāvjus no visas Latgales. Viņš uzskata, ka ļoti svarīgi ir tikties, iepazīties un sarunās dzimst arī jaunas idejas biznesa attīstībai, tātad visa reģiona attīstībai.

Bez izstādes, kurā ir vairāk kā 100 stendi,  uzņēmēju dienās notiek arī Biznesa iespēju forums un tiek piedāvāta plaša kultūras programma. Bet izstāde 18. septembrī ir atvērta līdz 17.00, 19. septembrī tā sāks darbu 10.00.

Uzņēmēju dienu programma.

 




Atpakaļ