Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

16-09-2015

Speciālisti apsprieda seguma ieklāšanas procesu bērnu rotaļu laukumā Centrālajā parkā


16. septembrī Komunālās saimniecības pārvaldē notika tikšanās ar Rīgas firmas “Arena sports” valdes locekli Juri Gorkšu. Tieši šī firma uzvarēja konkursā par gumijas seguma ieklāšanu bērnu rotaļu laukumā Centrālajā parkā.

Juris Gorkšs informēja par nosacījumiem seguma ieklāšanas darbu uzsākšanai. Lai darbus veiktu kvalitatīvi nepieciešams sauss un silts laiks, vidējā gaisa temperatūra 9-12 grādi. Tādiem laika apstākļiem jābūt vairākas dienas. Viens neliels rotaļu laukums jau sagatavots seguma ieklāšanai, bet lietainā laika dēļ darbus nevar uzsākt. Sinoptiķi sola, ka tuvākajās dienās būs sauss un silts laiks. Tas ļaus ieklāt pirmo melno slāni ar SBR granulām un laukumu varēs ekspluatēt. Virsējais slānis ir no EPDM granulām. Tas būs vairākās krāsās- sarkans, zils, pelēks un smilšu krāsas tonis. Šāds segums nenolietojas un iztur jebkurus laika apstākļus. Bet šoreiz tieši no laika apstākļiem atkarīgs, vai būs iespēja ieklāt šo segumu. Ja laika apstākļi to neļaus, būs tehniskais pārtraukums, kas dos iespēju darbus pabeigt līdz 2016. gada 1. jūnijam.

Atgādinām, ka bērnu rotaļu laukuma rekonstrukcija Centrālajā parkā  ievilkās, tāpēc, ka Daugavpils firma, kas arī pretendēja uz pašvaldības pasūtījuma izpildi, iesniedza sūdzību, ko vēlāk arī atsauca, bet tikai pēc mēneša. Ja ne šī sūdzība, bērnu rotaļu laukums jau būtu nodots ekspluatācijā.

 

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

 




Atpakaļ