Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

02-09-2015

Akcija “ 740 labie darbi” turpinās!


2015. gads Daugavpilī ir nozīmīgiem notikumiem bagāts. Mūsu pilsēta šogad svin 740 gadu jubileju. Svētku kulminācija, protams, bija jūnija sākumā, kad aicinājām visus pilsētniekus un viesus uz Daugavpils dzimšanas dienas svinībām. Bet ar to jubilejas svinības nav galā. Notiek dažādi pasākumi jubilejas zīmē un turpinās arī gada sākumā izsludinātā akcija “740 labie darbi”.

Akcijā iesaistījās izglītības iestādes, Daugavpils teātris dāvāja bezmaksas izrādes, Daugavpils Universitāte – vaboli, kas nosaukta Daugavpils vārdā. Uzņēmēji dāvanā pasniedza svētku baneri, kas uzstādīts iebraucot pilsētā, kā arī krāsojamo grāmatu bērniem “Pilsēta, kurā visi ir savējie”. Ar dažādām aktivitātēm akcijā iesaistās  sabiedriskās organizācijas, kas padara pilsētas dzīvi krāsaināku un interesantāku.  Bija labdarības pasākumi, lai palīdzētu līdzcilvēkiem, bet bērnunams “Priedīte” uzdāvināja putnu būrus. Tas ir tikai neliels labo darbu uzskaitījums. Ceram, ka šim pulkam pievienosies arī citi.

Daugavpils pilsētas dome aicina pilsētniekus būt atvērtiem un aktīviem, nākt ar savām idejām un darbiem.

Aicinām iedzīvotājus pasniegt savai pilsētai dāvanu jubilejā- 740 labos darbus.

Piedalīties var izglītības iestādes, darba kolektīvi, biedrības un katrs pilsētnieks individuāli. Labie darbi tas ir kāds sev un pilsētai nozīmīgs veikums- iestādīt koku birzi, uzbūvēt skaistu ēku, palīdzēt kādam līdzcilvēkam, sakopt teritoriju, sākt ražot jaunu produkciju  vai sacerēt dziesmu. Tas, kāda būs šī dāvana dzimtajai pilsētai- atkarīgs tikai no jums!

Labos darbus, ko veltīsiet pilsētai, varat sūtīt līdz gada beigām.

Savas idejas un  paveikto sūtiet uz elektronisko adresi labiedarbi@daugavpils.lv

Visi dalībnieki saņems pilsētas jubilejas Piemiņas zīmi.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ