Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

06-08-2015

Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde informē


Nedēļas laikā aizturēti vairāki zagļi

            Daugavpils iecirkņa policisti, veicot vairāku kriminālprocesu izmeklēšanu, kas bija uzsākti par dažādām zādzībām Daugavpils pilsētā un novadā, nedēļas laikā aizturēja piecus vīriešus, kuri tiek turēti aizdomās šo noziegumu izdarīšanā.

          Aizturētie vīrieši vecumā no 36 līdz 25 gadiem tiek turēti aizdomās astoņu zādzību pastrādāšanā. Lielāka daļa no tiem jau agrāk ir sodīti par mantiska rakstura noziegumiem un darbojās gan pāros, gan vienatnē. Pastrādātajām zādzībām pārsvarā bija līdzīgs raksturs – tās notika ar iekļūšanu no automašīnām, no privātmājām vai no garāžām. Viens no zagļu pāriem uzdrošinājās iekļūt privātmājās pa logu un veikt zādzības pat tad, kad saimnieki atradās uz vietas. Kopumā cietušajiem cilvēkiem tika nozagtas dažādas vērtīgas mantas – piemēram, elektroinstrumenti, būvmateriāli, sadzīves tehnika, motorolleris,  nauda, u.c. mantas.

            Turpinot kriminālprocesu izmeklēšanu un meklēšanas pasākumus, policijas darbiniekiem izdevās atrast lielāko daļu zagtu mantu, ko garnadži jau paspēja vai realizēt, vai noslēpt. Aizdomās turamajiem piemēroti dažādi drošības līdzekļi, tostarp viens apcietinājums, kas piemērots vakar. Šodien tiesā tiks lemts jautājums par vēl viena apcietinājuma piemērošanu. Izmeklēšana turpinās.

 

Ceļu satiksmes negadījumi

          5.augustā ap 9:10 Daugavpilī 1950.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu Renault pa Liepājas ielu, krustojumā ar Jātnieku ielu sadūrās ar automašīnu BMW, kura brauca pa galveno ceļu. Sadursmes rezultātā 1982.gadā dzimušai BMW vadītājai bija nepieciešama mediķu palīdzība.

          Šonakt, 6.augustā ap pulksten 1:00, Daugavpilī, Pārdaugavas un Brīvības ielu krustojumā 1987.gadā dzimis automašīnas Dacia vadītājs, uzbrauca 1961.gadā dzimušajam vīrietim, kurš ar invalīda ratiņiem pārvietojās pa ceļu un kuram uz ceļiem sēdēja 9 gadus vecs zēns. Negadījuma rezultātā zēns guva dažādus sasitumus. Notiek negadījuma izmeklēšana un visu apstākļu noskaidrošana.

 

Informāciju sagatavoja:

Anastasija Laizāne

VP Latgales reģiona pārvaldes

Kārtības policijas biroja

Prevencijas nodaļas inspektore

t.65403261, 26060652




Atpakaļ