Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

05-08-2015

BEZMAKSAS lekcija "Bērna zīdīšana: teorija un prakse" topošajām un jaunajām māmiņām Klubā "Laimīgi bērni un vecāki"


Otrdien, 11. augustā, Klubs "Laimīgi bērni un vecāki" sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi organizēbezmaksas lekciju Daugavpils jaunajām māmiņām par tēmu "Bērna zīdīšana: teorija un prakse".
Otrdien, 11. augustā, Klubs "Laimīgi bērni un vecāki" sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi organizē bezmaksas lekciju Daugavpils jaunajām māmiņām par tēmu "Bērna zīdīšana: teorija un prakse".

Lekcija, kuru vadīs pieredzējusī krūts zīdīšanas konsultante Alla Rinkeviča, notiks 11. augustā pulksten 11:00 Klubā "Laimīgi bērni un vecāki" – Smilšu ielā 92 (206. kab.).

Pasaules Veselības organizācijas vadlīnijas nosaka, ka mazulim mātes pienu ieteicams saņemt vismaz pirmos sešus dzīves mēnešus, bet ideālā gadījumā zīdīšanu vēlams turpināt līdz divu gadu vecumam vai pat vēl ilgāk, jo mātes pienā ir visas bērnam nepieciešamās vielas, lai paēstu, padzertos, attīstītos, augtu un nostiprinātos.

Lai izdotos veiksmīga zīdīšana, ir nepieciešama apņēmība, motivācija un apkārtējo atbalsts. Sākumā jaunajām māmiņām ir daudz jautājumu: kā pareizi to darīt, lai mazulis justos apmierināts, bet māmiņa - komfortabli. Uz šiem un citiem jautājumiem atbildes sniegs zīdīšanas konsultante Alla Rinkeviča lekcijā "Bērna zīdīšana: teorija un prakse".

No 1. līdz 7. augustam tiek atzīmēta Krūts barošanas nedēļa, tāpēc pieredzējusī zīdīšanas konsultante Alla Rinkeviča, kura topošajām un jaunajām māmiņām sniegs teorētisku informāciju un praktiskus padomus zīdīšanas jautājumos, lai zīdīšanas pieredze veidotos pozitīva un no tās gan mamma, gan mazulis gūtu vislabāko.

Krūts barošana ne visām māmiņām ir viegls un pašsaprotams process. Jebkura problēma ir atrisināma, tāpēc nevajag kautrēties un meklējiet palīdzību pie zīdīšanas speciālistiem.


Uz lekciju vēlams iepriekš pieteikties rakstot uz e-pasta adresi: laimigiberni@inbox.lv.


Nodarbība "Bērna zīdīšana: teorija un prakse" ir viena no lekcijām, kuru piedāvā Klubs "Laimīgi bērni un vecāki". Topošajiem un jaunajiem vecākiem ir iespēja apmeklēt arī citas lekcijas un gūt zināšanas par to kākopt jaundzimušo, ko darīt, lai dzemdības būtu vieglas un ātras. Pilnu lekcijas kursu meklējiet mājaslapā www.laimigiberni.ucoz.lv 




Atpakaļ