Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

28-07-2015

Organizēsim „Artišoks 2015” jubilejas pasākumu kopā!


Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments aktīvi strādā pie šī gada Jauniešu festivāla „Artišoks 2015” organizēšanas. Jaunatnes departaments kopā ar Jums izveidos aizraujošu jubilejas pasākumu. Jauniešu festivāls „Artišoks” ir kļuvis par tradicionālu un nozīmīgu pasākumu pilsētas jauniešiem un organizācijām. „Artišoks” ir pasākums jauniešiem, kuriem ir iespēja aktīvi un jautri pavadīt laiku. Tā ir vieta, kur var iepazīties un gūt informāciju par dažādām iespējām, kā lietderīgi pavadīt brīvo laiku, iespēja neformāli izglītoties, iepazīties un izveidot kontaktu ar jauniem cilvēkiem, kā arī iespēja labi atpūsties.

Šogad jauniešu festivāls „Artišoks 2015” 5 gadu jubilejas pasākums notiks 2015. gada 5. septembrī no Vienības laukuma līdz Dubrovina parkam.

Jaunatnes departaments aicina pieteikties dalībai festivālā jauniešu organizācijas, interešu grupas, biedrības un citus interesantus, aizpildot pieteikuma anketu un nosūtot uz e-pasta adresi jaunatne_daugavpils@inbox.lv vai zvanot pa tālruni 27028209, 654 22304 (Artjoms Pučinskis).

 

Papildus informācija:

Jaunatnes departaments

27069620




Atpakaļ