Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

23-07-2015

Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde informē


Valsts policija lūdz atsaukties nozieguma aculieciniekus

2015.gada 17.jūlijā ap plkst.14:00 Daugavpilī, autobusa pieturā „Stiklu iela”, kas atrodas blakus Stiklu un Jelgavas ielu krustojumam, tika izdarīts laupīšanas uzbrukums 70-gadīgai sievietei.

Valsts policija lūdz atsaukties minētā nozieguma aculieciniekus, tostarp sievieti, kas palīdzēja cietušajai plkst.14:16 iekāpt autobusā Nr.10 un kopā ar viņu atbrauca uz autoostu. Zvanīt pa tālruni 65403387 (izmeklētāja J.Petrova) vai 65403302, 110.

 

Daugavpilī strauji pieaug kanalizācijas lūku vāku zādzību skaits

          Uzņēmumi Daugavpilī regulāri vēršas Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē ar iesniegumiem par to, ka tiek nozagtas komunikāciju un kanalizācijas tīklu aku čuguna vāki. Šāda veida zādzības ne tikai rada ievērojamus zaudējumus uzņēmumiem, bet apdraud gan cilvēkus, gan dzīvniekus, kā arī nereti kļūst par iemeslu transportlīdzekļu bojājumiem un pat ceļu satiksmes negadījumiem.

Čuguna lūku zādzības ir bijušas vienmēr, tomēr jūnija mēnesī to skaits Daugavpils pilsētā ir krasi pieaudzis. Visbiežāk minētās zādzības Daugavpilī ir fiksētas Ķīmiķu un Stropu mikrorajonos. Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde aicina Daugavpils iedzīvotājus, kuri kļūst par kanalizācijas lūku vāku zādzību lieciniekiem, nekavējoties ziņot par to policijai pa tālruni 654-03302, 110 vai personīgi vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Dace Gutmane

VP Latgales reģiona pārvaldes

Kārtības policijas biroja

Prevencijas nodaļas inspektore

t.65403261




Atpakaļ