Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

08-07-2015

Daugavpilī kārtējais ceļu remontu periods (VIDEO)


Ceļu remontdarbu laiks rit pilnā sparā. Darbi tika uzsākti maijā un turpināsies līdz rudenim. Lielie maģistrālo autoceļu renovācijas projekti ir noslēgušies, ir aizmirsušās grūtības, ko visi autovadītāji pārcieta šo darbu laikā. Tā kā ceļu seguma kvalitāte Daugavpilī ir ievērojami uzlabojusies, daļu no līdzekļiem domes deputāti novirzīja ceļu uzturēšanai ziemas periodā – lai tie tiktu laicīgi tīrīti un kaisīti ar pretapledojuma maisījumu.

Bedru remonta apjoms šobrīd nav tik liels. Atsevišķas bedres tomēr parādās, bet tās cenšas ātri likvidēt, lai izvairītos no avārijas situācijām. Saskaņā ar normām pēc kapitālā remonta ceļam ir jākalpo 5 gadi, pēc tam ir paredzēts nomainīt augšējo seguma slāni. Augustā ir plānots uzsākt Mazā Dārza ielas kapitālo remontu, kur līdz šim brīdim nav asfalta seguma. Šogad objekts tiks pabeigts. Šo darbu veikšanai pašvaldība ņems kredītu.

Līdz 15. jūlijam ir jāpabeidz trotuāra remonts uz Vienības tilta. Tā sliktais stāvoklis ne tikai radīja neērtības gājējiem, bet arī cauri tekošais ūdens nodarīja kaitējumu konstrukcijām. Darbi ir praktiski pabeigti.

Uz kādiem svarīgiem Eiropas projektiem mēs varam cerēt tuvākajā laikā?

Šī projekta īstenošana uz visiem laikiem atrisinās Daugavpils transporta problēmu, kas ir saistīta ar to, ka pilsētu šķērso dzelzceļš.




Atpakaļ