Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

23-09-2011

Noslēdzies pirmais Daugavpils Starptautiskais investīciju forums


22.-23. septembrī Daugavpils Domē norisinājās pirmais Starptautiskais investīciju forums. 23. septembrī foruma teorētiskās dalas noslēgumā klātesošos uzrunāja Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova.

Kulakovas kundze izteica pateicību katram foruma dalībniekam par darbu, par dalību forumā, par jaunu informāciju un pieredzi, ko foruma dalībnieki nodeva Daugavpilij.

Žanna Kulakova uzsvēra, ka Daugavpilij ir jāvirzās uz priekšu savā attīstībā, ir jāmeklē jauni ceļi, sadarbības partneri, jaunas idejas un, protams, investīcijas. Forums parādīja tos virzienus, kur jameklē jaunās iespējas pilsētai.

Forums noslēdzās ar praktisko daļu- foruma dalībnieki devās apskatīt pilsētas investīciju objektus un galveno pašvaldības investīciju objektu-Daugavpilscietoksni.

Daugavpils Starptautiskais investīciju forums pilsētā tika rīkots pirmo reizi. Foruma mērķis- piesaistīt pilsētai investīcijas, parādīt Daugavpils iespējas, investīciju ieguldīšanas iespējas, mūsu uzņēmēju darbu un iespējas. Daugavpils sevi piesaka kā iespēju pilsētu, tāpēc ciemos, dalībai forumā aicinājām tuvus un tālus viesus.

Forumā piedalījās pašvaldību, zinātnieku un uzņēmēju delegācijas no Magdeburgas (Vācija), Radomas (Polija), Maskavas, Harkovas (Ukraina), Ramlas (Izraēla), Lietuvas, kā arī daudzu ārvalstu vēstniecību delegācijas.

Speciāli uz šo forumu Daugavpils Dome izdevusi Daugavpils uzņēmumu un investīciju katalogu, kuru saņēma visi foruma dalībnieki.

Daugavpils Pirmā investīciju foruma ietvaros notika izstāde „Uzņēmēju dienas”, kur sevi rādīja Daugavpils vadošie ražotāji un pakalpojumu sniedzēji un amatnieki.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ