Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

17-06-2015

„Baltic Summer Radio dance festival” Daugavpilī!


 

Kur: Stropu estrāde, Vasarnīcu iela 3

Kad: 20.jūnijs, sestdiena

Sākums: 19:00

Akcija: Biļešu cena tikai 10 EUR. Iepriekš iegādāta biļete par 20 EUR derīga divām personām! 

„Baltic Summer Radio dance festival” Daugavpilī notiks 20.jūnijā. Šajā vērienīgajā brīvdabas pasākumā Daugavpils iedzīvotājiem un pilsētas viesiem būs iespējams novērtēt vairāku lielisku dziedātāju un grupu populārākos hitus.

Festivālā Daugavpilī uzstāsies pasaulslavenais dziedātājs Haddaway, izpildot tādas dziesmas kā „What is love”, „I miss you”, „Rock my heart”, „Life”, enerģiskais Jegors Krids ar jauniešu iemīļotajām kompozīcijām „Самая Самая”, „Вне времени”, „Пазл” u.c., bet grupa „Viktor” izpildīs mūžam dzīvās Viktora Coja un grupas „KINO” dziesmas.

Latviju ar savām labākajām dziesmām festivālā pārstāvēs atraktīvais dziedātājs Markus Riva.

Haddaway un Markus Rivas dziesmas festivāla apmeklētāji dzirdēs īpaši šim pasākumam veidotā aranžējumā, un to pavadījumu spēlēs 8 profesionālu Latvijas mūziķu grupa Roberta Rasas vadībā. Šādā unikālā formātā šīs visu iemīļotās dziesmas būs iespējams novērtēt tikai un vienīgi festivāla laikā!

Īpaši festivālam tiks celta liela skatuve, uz tās izvietots viskvalitatīvākais skaņas un gaismas aprīkojums. 

Pasākumu vadīs Patriks Grīva, bet kā dīdžejs publiku izklaidēs Roberts Lejasmeijers. Skatītājiem būs iespējams piedalīties izklaidējošās aktivitātēs, kā arī nobaudīt gardus ēdienus un dzērienus. 

Bērniem līdz 10 gadiem ieeja bez maksas. 

Uz tikšanos Daugavpilī 20.jūnijā!

 




Atpakaļ