Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

08-06-2015

Latgales Dziesmusvētki Laimdotai Straujumai lika atcerēties bērnību


Ministru prezidente Laimdota Straujuma  piedalījās Latgales Dziesmusvētkos „Mana zeme”, kas notika 7. jūnijā Stropu estrādē. Laimdotai Straujumai svētki sniedza daudz skaistu emociju un lika atcerēties bērnību, kad dzīvojot Latgalē viņas tēvs vadīja kori. Viņa ir gandarīta, ka Latgale tik skaisti un lepni ir skanējusi Stropu estrādē.  Nākamajā dienā, 8. jūnijā Straujumas kundze Daugavpils Domē tikās ar pašvaldības vadību.

Tika pārrunāti daudzi svarīgi jautājumi, kas skar jauno ES plānošanas periodu un arī Daugavpilij un Latgalei ļoti būtisko- speciālo ekonomisko zonu izveidi, kas veicinātu reģiona ekonomisko attīstību. Laimdota Straujuma solīja  jautājumu skatīt un vērtēt šādu zonu izveides iespējas.

Laimdota Straujuma uzslavēja Daugavpili par paveikto iepriekšējā plānošanas periodā un par realizētajiem projektiem.  Viņai ir prieks, ka Daugavpils vairāk skatās nākotnē un  domā par tālāku attīstību.

Pēc tikšanās Domē Laimdota Straujuma apmeklēja  Daugavpils cietoksni un Marka Rotko mākslas centru. Šo centru Straujumas kundze uzskata par ļoti veiksmīgi realizētu projektu, kas  būtiski sekmē tūrisma attīstību.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ