Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

07-05-2015

Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis saņēma Polijas valsts apbalvojumu


6 maijā Rīgā, Lielajā Ģildē pasākumā par godu Polijai nozīmīgajai dienai -1791.g. 3.maija Konstitūcijas svētkiem, Polijas Republikas ārkārtējā un pilnvarotā vēstniece Latvijas Republikā Eva Dembska pasniedza Polijas Republikas Nopelnu Ordeņa Kavaliera krustus vietējo pašvaldību pārstāvjiem: Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājam Jānim Lāčplēsim, Krāslavas novada domes priekšsēdētājam Gunāram Upeniekam un Krāslavas novada domes deputātam, kultūras darba speciālistam un Latvijas Poļu savienības Krāslavas nodaļas "Strumeņ" vadītājam Jāzepam Dobkevičām.

Polija ir pateicīga katram no apbalvotajiem par iesaistīšanos Polijas un Latvijas kopīgās vēstures apzināšanā un saglabāšanā, par poļu kopienai, tās izglītības iestādēm un organizācijām sniegto atbalstu, kā arī par politiskās, ekonomiskās un kultūras sadarbības vecināšanu starp abām valstīm.

Daugavpils Poļu kultūras centrs un poļu kultūras biedrība “Promeņ” sirsnīgi sveic

Daugavpils Domes priekšsēdētāju  Jāni Lāčplēsi ar Polijas valsts apbalvojumu un izsaka lepnumu par pašvaldības paveikto un lielo atbalstu Daugavpils poļu kopienai.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ