Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

06-05-2015

Daugavpils teātra kolektīvs ar dāvanām sagaida pilsētas jubileju (VIDEO)


Ar katru dienu paplašinās akcijas „Labie darbi - 740” dalībnieku skaits. Aprīļa vidū akcijai pievienojās arī Daugavpils teātra kolektīvs. Ideja iestādīt mūsu apstākļiem eksotisku dekoratīvo lapegli radās, strādājot pie deju uzveduma „Tuvība”: horeogrāfe Irina Saveļjeva. Pirmizrāde notika marta beigās. Izrādes  noslēgumā uzveduma dalībnieki ar saviem ķermeņiem izveido koku.  Pēkšņi radās iecere iestādīt īstu koku un tā  pārtapa par rotājumu pilsētai.
Pēdējo reizi šajā sezonā deju uzvedumu „Tuvība” skatītāji varēs noskatīties 8. maijā. Vēl viena dāsna dāvana pilsētniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja bez maksas apmeklēt divas Daugavpils teātra izrādes. 12. maijā skatītāji tiek aicināti uz muzikālo izrādi „Kazanova. Henrieta. Venēcija”, bet 14. maijā – latgaliešu kaislības podnieka darbnīcā  Viņa Debešķības Laimesciema podniekdarbnīca”. Bezmaksas ielūgumus uz abām izrādēm var saņemt 8., 9. un 10. maijā teātra kasē. Vienai personai tiks izsniegti 4 ielūgumi. Teātra vadība aicina neizraisīt ažiotāžu.
Tos, kas apmeklēs bezmaksas izrādes 12. un 14. maijā un saglabās ielūguma biļeti, gaida pārsteigums. Biļetes īpašniekiem 27. maijā būs iespēja ar 50% atlaidi pēdējo reizi apmeklēt izrādi „Dāmu paradīze”, ko iestudējis Oļegs Šapošņikovs pēc Emīla Zolā tāda paša nosaukuma romāna motīviem ar Raimonda Paula mūziku. Ar atvadu mūziklu, kurš tiek rādīts uz skatuves jau 4.-to gadu, Daugavpils teātris noslēdz savu šīgada radošo sezonu. Atgādinām, ka ielūgumi uz bezmaksas izrādēm tiks izsniegti teātra kases darba laikā 8., 9. un 10. maijā.

 

 

 




Atpakaļ