Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Afiša

Notikumi

21-09-2017

Attīstības komitejas sēde

  • Vieta: Domes sēžu zālē
  • Laiks: 09:00

Daugavpils pilsētas domes

Attīstības komitejas sēde

2017.gada 21.SEPTEMBRĪ, plkst. 9.00

Krišjāņa Valdemāra ielā 1

Sēžu zālē

 

 

Darba kārtība:

 1. Par atbalstu projektam “Energoefektivitātes paaugstināšana Daugavpils pilsētas pirmsskolas izglītības iestādē Nr.32 - Malu ielā 7, Daugavpilī”

 2. Par atbalstu projektam “ Energoefektivitātes paaugstināšana Daugavpils pilsētas pašvaldības ēkā, Raiņa ielā 27, Daugavpilī”

 3. Par atbalstu projektam “Daugavpils pilsētas publiskās infrastruktūras sakārtošana uzņēmējdarbības veicināšanai” 3.3.1. specifiskā atbalsta mērķa “Palielināt privāto investīciju apjomu reģionos, veicot ieguldījumus uzņēmējdarbības attīstībai atbilstoši pašvaldību attīstības programmās noteiktajai teritoriju ekonomiskajai specializācijai un balstoties uz vietējo uzņēmēju vajadzībām” projektu iesniegumu pirmās atlases kārtas ietvaros

4. Par atbalstu projektam “Smiltenes ielas divlīmeņu pārvada ar pievadiem būvniecība līdz Smilšu un Kauņas ielu krustojumam Daugavpilī”

 5. Par atbalstu projektam “Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skola” izveidošana par Profesionālās izglītības kompetences centru (PIKC) un infrastruktūras modernizācijas II kārta”

 Ziņotājs - Daina Krīviņa, Daugavpils pilsētas domes Attītības departamenta vadītāja

 

 6. Par nekustamā īpašuma ar kadastra Nr.0500 026 0130 18.novembra ielā 354V, Daugavpilī, izmantošanu pašvaldības autonomās funkcijas izpildes nodrošināšanai.

Ziņotājs – Valentīns Plonis, Daugavpils pensionāru sociālās apkalpošanas teritoriālā centra direktors


Atpakaļ pie notikumu saraksta