Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

15-06-2015

Labo darbu akcija Daugavpils pilsētas 20.pirmsskolas izglītības iestādē


 
Atsaucoties uz Daugavpils pilsētas domes aicinājumu pilsētas iedzīvotājiem būt aktīviem ar savām idejām un darbiem un pasniegt savai pilsētai dāvanu jubilejā – 740 labos darbus, Daugavpils pilsētas 20.pirmsskolas izglītības iestādes izglītojamo vecāki piedalījās labo darbu akcijā „Uzdāvini stādiņu”. Mūsu izglītības iestāde ir Daugavpils pilsētas sastāvdaļa un arī „otrās mājas” bērniem, un ir ļoti svarīgi, lai apkārtējā vide būtu daiļa. Vecāki uzdāvināja 21 Japānas spirejas stādiņu, 44 parastās klinšrozītes krūmu stādiņus, 2 kazaku kadiķus un 2 hostas un vairākus samteņu stādiņus. 2.grupas audzēkņa Daniila Luna vecāki Lilija un  Oļegs Luni uzdāvināja tūju, kura tagad grezno 2.grupas laukumiņu, bet Karīnas Hotuļovas vecāki Irēna un Pāvels Hotuļovi uzdāvināja forsītijas krūmu.

Liels paldies visiem vecākiem, kā arī AS „Latvijas meži”, kuri mūsu iestādei Meža dienu  ietvaros iedalīja 15 parastās klinšrozītes krūmu stādiņus!

4 līdz 7 gadus vecie izglītojamie piedalījās augu stādīšanā. Bērns, kas pats ir iedēstījis stādiņu, vēlāk nebūs to skaitā, kas nolauž galotnītes citu stādītajiem krūmiem un kokiem. Viņš to nedarīs, jo zinās, ka koks ir dzīvs. Mums ir liels prieks, ka kopīgiem spēkiem mēs izdaiļojām ne vien iestādes apkārtni, bet arī mūsu iekšējo pasauli!

 

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas

20.pirmsskolas izglītības iestādes

vadītājas vietniece

Daina Vilmane

 




Atpakaļ