Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-12-2012

Labākos skolēnus Salavecis aicināja uz Latviešu kultūras centru (VIDEO)


27. decembrī Latviešu kultūras centrā notika Ziemassvētku egle labākajiem pilsētas skolu skolēniem.  Pirms tikties ar Salaveci, bērniem bija sagatavots svētku koncerts, uzstājās Latviešu kultūras centra kolektīvi.

 Bērnus sveica Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs un priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska. 

Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova uzsvēra, ka bērni un jaunieši ir Daugavpils un valsts nākotne, tāpēc īpaši svarīgi, lai šī nākotne būtu izglītota, zinātkāra, aktīva un ieinteresēta pilsētas attīstībā. Kulakovas kundze izteica lielu pateicību skolēniem par viņu sasniegumiem, jo ar saviem panākumiem viņi popularizē arī Daugavpils vārdu.

Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs izteica gandarījumu, ka pilsētā ir vēl viena jauna tradīcija, kas noteikti iedzīvosies, jo šodien jau atnākuši ļoti daudz bērnu, tātad šādi svētki ir nepieciešami. Azareviča kungs uzskata, ka šie bērni ir pelnījuši svētkus, jo cītīgi strādājuši, mācījušies, piedalījušies olimpiādēs un konkursos.

Pēc svētku koncerta visi sagaidīja Salaveci, jautras rotaļas un, protams, dāvanas.

VISAS ZIŅAS – WWW.TV.DAUGAVPILS.LV




Atpakaļ