Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

31-05-2017

Daugavpilī piestāja jautrākais vilciens Latvijā (VIDEO)


Aizvadītās nedēļas nogalē Daugavpils dzelzceļā stacijā ar aplausiem tika sagaidīts ziediem un karogiem rotāts ekspresis, kas mūsu pilētā ieradās no Indras. Tas atveda aptuveni 200 dziedātāju un dejotāju, kuri par godu Latvijas simtgadei sniedza koncertus dažādās Latvijas vietās. Pasākumu organizēja Satiksmes ministrija un jauktais koris „Balsis” sadarbībā ar Latvijas pašvaldībām. Ceļojuma laikā jautrais vilciens apstājās 12 dzelzceļa stacijās. Kori „Balsis”, „Monēta” un „Rīga”, deju kolektīvi „Ačkups”, „Auda” un „Dardedze” reizēm uzstājās pat pļavas vidū, jo uz maza perona visiem pietrūka vietas.

Daugavpilī koncerts notika dzelzceļa stacijas laukumā. Viesiem pievienojās arī vietējie radošie kolektīvi: profesionālais pūšamo instrumentu orķestris „Daugava”, sieviešu koris „Rūta”, folkloras kopa „Svātra” un tautas deju  ansamblis „Laima”.

Šis lieliskais koncerts zem klajas debess atklāja pasākumu virkni, kas priecēs pilsētas iedzīvotājus visas vasaras garumā. Jau šajā svētdienā, 4. jūnijā, plkst.17.00 Vecajā Forštadtē pie Kultūras nama sāksies Pilsētas svētki.

Pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ