Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

28-05-2015

LABIE DARBI DAUGAVPILIJ


Biedrība „ Erfolg” tā ir nevalstiska organizācija, kura aktīvi darbojas Daugavpilī. Viens no mūsu biedrības darbības uzdevumiem ir saliedētas sabiedrības izveide, kas savukārt ir labs priekšnosacījums jebkuras pilsētas attīstībai un izaugsmei. Lai veicinātu arī mūsu pilsētas izaugsmi un tās iedzīvotāju labklājību, biedrība „ Erfolg” ir nolēmusi uzdāvināt savai pilsētai ģimenes svētkus „ Zoomaifest”.

Festivāls „ Zoomaifest” tie ir aizraujoši, plaši un jautri svētki, kuri norisināsies šī gada 30. maijā Latgales zoodārza pagalmā. Svētku programma ir vērsta uz visām mūsu sabiedrības daļiņām- bērniem, pusaudžiem, jauniešiem, vecākiem, senioriem, tā sapulcēs pilsētas radošus kolektīvus, jauniešu organizācijas, biedrības, tirgotājus, amatniekus un daudzus citus cilvēkus. Mūsu pilsētas galvenā iezīme ir daudznacionalitāte, ko mēs vēlamies uzsvērt arī šajos svētkos,  tāpēc  festivālā „ Zoomaifest” piedalīsies dažādu pilsētas  kultūru pārstāvji- krievi, latvieši, romi un citas tautības, bet tās vēl nav viss... Šī gada ģimenes svētku īpašais pārsteigums, kurš sagaida vietējus iedzīvotājus, būs radošais priekšnesums no pilsētas viesiem- jauniešiem no Grieķijas, Turcijas, Spānijas un Čehijas. 

Festivālā „ Zoomaifest” ikkatrs interesants varēs atrast sev tīkamo nodarbību- mēs piedāvāsim gan dažādas radošas darbnīcas, sākot no literāras darbnīcas un beidzot ar māla mākslas darbnīcu, gan zīmējumu konkursus, gan viktorīnas un citas aktivitātes, veicinot svētku apmeklētāju daudzpusīgu attīstību.  Tiem, kuri dod priekšroku aktīvajam dzīvesveidam, būs iespēja uzspēlēt šautriņos, iesaistīties stafetēs un vērot karatē priekšnesumu. Pasākumā ir paredzēts arī fotostūrītis, kurš, pēc mūsu domām, būs ļoti populārs, ņemot vērā mūsdienu cilvēku tieksmi pret savas dzīves mirkļu iemūžināšanu. Aktīva „dzīve” šo svētku ietvaros norisināsies ne tikai daudzveidīgu aktivitāšu vietās, bet arī uz skatuves, kurā atskanēs dažādas dziesmas, attēlosies košu deju un aktīvas zumbas priekšnesums. Paši jaunākie (un ne tikai) varēs iesaistīties aizraujošajās bruņurupuču sacīkstēs, kuras jau ir kļuvušas par šo svētku tradīciju.

Svētki „ Zoomaifest” sniegs vietējiem iedzīvotājiem iespēju uzlabot savu garastāvokļi, izpriecāties, uzzināt daudz jauna par dažādām kultūrām, pavadīt laiku kopā ar savām ģimenēm un citiem cilvēkiem. Pateicoties tām visām, tiks veicināta sadarbība starp vietējiem iedzīvotājiem, organizācijām, biedrībām, pašvaldības iestādēm, un tās viss kopumā labi atspoguļosies uz pilsētas iekšējas labklājības un sekmēs tās izaugsmi nākotnē. Mēs ceram, ka šāds pasākums kalpos arī par atspēriena punktu daugavpiliešu aktīvai līdzdalībai sabiedriskajā dzīvē, tiks stimulēta viņu kopības sajūta, un  līdz ar to biedrība „ Erfolg” uzskata, ka šie svētki būs laba dāvana mūsu pilsētas- Daugavpils, septiņsimt četrdesmitajā  jubilejā.

 




Atpakaļ