Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

06-05-2015

Daugavpils teātris iesaistās akcijā „Labie darbi – 740”


Daugavpils teātris, vēloties apliecināt savu piederību pilsētai un iepriecināt tās iedzīvotājus un viesus, iesaistījies akcijā „Labie darbi – 740”, kas veltīta Daugavpils 740 gadu jubilejai. Daugavpils teātris piedāvā trīs lietas – labas lietas:

- Daugavpils teātra modernā baleta trupa horeogrāfes I. Saveļjevas vadībā vēlējās sniegt savu artavu labo darbu veikšanā pilsētas labā un izteica iniciatīvu iestādīt koku. Tādējādi 13. aprīlī Dubrovina parkā tika iestādīta Sibīrijas lapegle, kas lieliski sasaucas arī dejas izrādes „Tuvība” finālā izteikto ideju par pasaules koku. Interesanti, ka par to, ka baleta trupa stāda Dubrovina parkā koku, nosapņojusi viena no Daugavpils teātra dejotājām Jeļizaveta Petrova, un šo sapni izdevies īstenot arī realitātē.

- Īpašā Daugavpils teātra dāvana Daugavpils 740 gadu jubilejā ir iespēja bez maksas noskatīties divas teātra izrādes – 12. maijā skatītāju uzmanībai tiks piedāvāta dejas izrāde „Kazanova. Henrieta. Venēcija.” (horeogrāfe I. Saveļjeva) un 14. maijā L. Gundara „Dabaseibys pūddarneica” (režisors J. Jonelis). Tikai trīs dienas – 8., 9., 10. maijā – Daugavpils teātra kasē (654 26520) tās darba laikā būs iespēja saņemt ielūgumus uz izrādēm. Vietu skaits ir ierobežots - vienai personai būs pieejami 4 ielūgumi. Šo piedāvājumu aicināts izmantot ikviens, kuram dažādu apsvērumu dēļ nav bijusi iespēja apmeklēt šīs izrādes iepriekš.

- Savukārt trešais labais darbs saistāms ar Raimonda Paula mūziklu „Dāmu paradīze” (režisors O. Šapošņikovs), kas 27. maijā uz Daugavpils teātra skatuves būs skatāms pēdējo reizi, - skatītāji, uzrādot bezmaksas ielūgumu, varēs iegādāties biļetes uz R.  Paula mūziklu „Dāmu paradīze” ar 50% atlaidi.

 

Sagatavoja Daugavpils teātris.




Atpakaļ