Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

09-09-2015

Bērnu bibliotēkā “Zīlīte” atsāk darbu klubiņš “Brīvdienas bez garlaicības”


2015. gada 12. septembrī darbību atsāk klubiņš “Brīvdienas bez garlaicības” pašiem mazākajiem LCB filiāles Bērnu bibliotēkas “Zīlīte” lietotājiem. Atbilstoši vecumposmam bērniem tiks piedāvātas izzinošas, aktīvas un radošas nodarbības, kas dos iespēju ne tikai piedzīvot lasītprieku, bet arī, visiem kopā līdzdarbojoties, papildināt zināšanas. Pievienojieties mūsu pulkam! Turpmāk tiekamies katru sestdienu plkst. 11.00 Pasaku namiņā.


Septembris ir Dzejas dienu mēnesis. Jau ir kļuvis par tradīciju atsākt klubiņa darbību tieši Dzejas dienu ietvaros. Pirmā tikšanās notiks 12. septembrī – tiks organizēta literārā rotaļnodarbība “Dziesmā dzīvot nav ne vainas! Tā reiz domā mūsu dainas.”

 

19. septembra pasākums “Lasi un vērtē!” tiks veltīts Bērnu žūrijas grāmatu apskatam. Bērniem būs iespēja iepazīties ar žūrijas grāmatu autoru radītajiem tēliem, kā arī izzināt literāro varoņu gaitas un piedzīvojumus.

 

26. septembrī, mēneša pēdējā sestdienā, netrūks nedz atjautīgu un izzinošu aktivitāšu, nedz radošu ideju tematiskajā pasākumā “Cāļus skaita rudenī”.

 

Priecāsimies Jūs redzēt mūsu bibliotēkā!



Informāciju sagatavoja:
Latgales Centrālās bibliotēkas filiāles

Bērnu bibliotēkas “Zīlīte”

bibliotekāre Dace Jakovele

Tālr: 65421750

e-pasts: dace.jakovele@lcb.lv




Atpakaļ